To je to što me zanima!

'Teta Kim Jong-una nije mrtva već je u komi nakon operacije'

Suprug tete sjevernokorejskog vođe je, podsjetimo, smaknut prošle godine nakon kratkog suđenja za veleizdaju. Nakon toga krenule su špekulacije o Kimovoj teti
Vidi originalni članak

Kim Kyong-hui (67), teta sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una,  je u vegetativnom stanju nakon operacije mozga, piše The voice od Russia. Naime, pojavile su se glasine kako je Kim Kyong-hui mrtva. Nagađalo se da je počinila samoubojstvo ili preminula od posljedica infarkta. 

U Parizu operirala tumor mozga

No, sada JoongAng Daily, južnokorejski dnevni list, tvrdi da je Kim Kyong-hui bila na operaciji tumora na mozgu u Parizu i to još prošle godine. Dnevni list citira izjavu službenika nacionalne sigurnosti SAD-a koji tvrdi da je Kimova teta nakon operacije izgubila 35 kilograma. Navodi i da je nakon operacije završila u komi. 

Njezin suprug, Jang Sung-taeka je, podsjetimo, smaknut prošle godine i to nakon kratkog suđenja za veleizdaju. Nakon njegovog pogubljenja počelo se špekulirati o tome što se događa s Kim Kyong-hui. Prema tvrdnjama nekih medija ona je bila promaknuta. Onda su počela nagađanja da je i ona mrtva. Sada se pak navodi da je u komi.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zeljkic 09.01.2014.

    izgleda da je cijeli taj jadan narod bio negdje na ispiranju mozga..

  • Neutralni 09.01.2014.

    Ne mogu da shvatim da netko nasjeda na piskaranja i gluposti iz Sjeverne Koreje kad ono što se tamo dešava samo Bog zna.. Ni CIA nema mogučnost saznati gdje imaju baze a 24 ure zna šta je ko jeo i koga su čuke pojele.. Gluposti na koje samo djeca iz osnovne mogu nasjesti.

  • Barbarella_87 09.01.2014.

    teta sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una, je u vegetativnom stanju nakon operacije mozga............................ kao ovim drugima mozak nje atrofirao odavno od te diktature u kojoj žive..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare