To je to što me zanima!

Tetovirao ime sina na ruku pa je saznao da nije njegov

NJEMAČKA: Ingo K. je tužio svoju suprugu da mu plati uklanjanje tetovaže jer je saznao da sin nije njegov. Prije tri godine je istetovirao ime Adrian
Vidi originalni članak

Ingo K. (39) iz njemačkog Merseburga i njegova žena su dobili sina. Nazvali su ga Adrian. Ingovoj sreći nije bilo kraja.
- Bio sam jako sretan i ponosan dok je moja žena rodila Adriana. Odlučio sam odmah otići u salon za tetoviranje i na podlakticu sam si dao napisati njegovo ime - ispričao je Ingo. No, nakon tri godine Ingo je počeo sumnjati da Adrian nije njegov sin. Kako bi bio siguran, otišao je liječniku i napravio DNK test. Rezultati testa su ubrzo potvrdili njegove sumnje.
- Bio sam jako ljut jer me žena prevarila. Razveli smo se i tužio sam ju - kaže Ingo. Dodaje kako se tetovaže sada želi riješiti što je prije moguće. Na sudu od žene traži 11.870 eura (oko 86.500 kuna) kako bi ukonio tetovažu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Q1507 30.10.2009.

    pa sto se glupiras,svi znaju da se prvo provjeri cije je dijete pa onda teovaza

  • HUMI 27.10.2009.

    Ne sprdajte se sa tim.vjerojatno ga i voli kao svoga ali sada je ljut.Osobno znam čovika kojemu se to dogodilo..Ima on novu obitelj ali uvik ima i prazninu u srcu jer se prvi put oženija iz ljubavi a ona je svjesno (tako je rekla) odma znala da on nije tata.Drolja !! Najžalije mi dice..

  • breskvica 27.10.2009.

    baš mi ga je žao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare