To je to što me zanima!

Težak je 350 kg: U bolnicu je htio naručiti pizzu, izbacili ga

Steven Assanti bio je u bolnici kako bi smršavio. Izbacili su ga. On kaže da je žrtva i da sad nema kuda. No stariji video isječci pokazuju da nije baš tako nevin
Vidi originalni članak

Steven Assanti (33) koji je težak 350 kilograma, izbačen je iz bolnice u kojoj je izgubio devet kilograma. Tvrdi da je žrtva bolničkog osoblja i da su ga izbacili jer je pokušao naručiti pizzu. No pojavio se video u kojem Steven vrijeđa i zlostavlja medicinsku sestru te se ruga poreznim obveznicima koji su plaćali njegovo liječenje.

Steven je, rekli su u bolnici, izbačen jer je kršio pravila. U bolnici je trebao ostati sve dok njegova težina ne bi pala na 247 kilograma. Nakon toga je trebao ići na operaciju želuca. No video iz 2012. godine koji je objavljen na YouTubeu pokazuje da Steven baš i nije žrtva. Na snimci viče i doziva medicinsku sestru, koju je maltretirao i dozivao više puta. U drugom videu se ruga poreznim obveznicima  koji su mu omogućili liječenje. 

Nakon što su ga nedavno izbacili iz bolnice Rhode Island, po Stevena je došao otac Steven Veilette. Uspio ga je ukrcati u svoj SUV. Rekao je da sina ne može vratiti kući jer će se vratiti starim navikama prejedanja. Pokušava pronaći rješenje za Stevena s kojim sada nema kuda, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • perodjurolol 12.10.2015.

    jedini lijek za njega bi bio metak u celo i stavi za gnojivo jer ga ima dosta za jednu pecu. bas je debelo krme.

  • 779danai4ure 12.10.2015.

    lakše ga je priskočit nego zaobić :-)))

  • 779danai4ure 12.10.2015.

    prošli put je i karton ispegla skupa sa računom jer je dostavljač zakasnija par minuti :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare