To je to što me zanima!

Thacijeva stranka pobijedila je na izborima prema anketama

Thacijeva stranka osvojila je 31 posto, a Demokratska liga Kosova Ise Mustafe 25 posto glasova. Ovo su prvi parlamentarni izbori otkako se Kosovo osamostalilo
Vidi originalni članak

Prema prvim nelužbenim izlaznim anketama na prvim parlamentarnim izborima u Kosovu pobijedila je Demokratska stranka Kosova premijera Hashima Thacija. Birališta su se zatvorila u nedjelju u 19 sati. Prema anketi na uzorku od 2000 birača Thacijeva stranka osvojila je 31 posto glasova, a Demokratska liga Kosova Ise Mustafe osvojila 25 posto. Na izbore je izašlo 34,1 posto birača, odnosno 556.075 ljudi. Izbori su protekli mirno, a malih problema bilo je na sjeveru gdje živi pretežno srpsko stanovništvo te su se tamo birališta zatvorila već u 16 sati. Zbog napada na biračko mjesto pirotehničkim sredstvima u Leposaviću su priveli dvojicu srpskih državljana. Ovo su prvi parlamentarni izbori u toj zemlji otkako se Kosovo osamostalilo u veljači 2008. godine. Ovo su bili prijevremeni izbori jer je predsjednik države Fatmir Sejdiu u rujnu podnio ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TITTO 12.12.2010.

    . ..YOYOŠ DAVNE 1995.GODINE DEPONIRALI SMO AUSTRIJSKOM PRAVOSUĐU OBIMNU DOKUMENTACI"YU O PRANJU NOVCA i NEPLAĆANJU POREZA VLLadimira ŠekCCa,Ivan Jarnjaka&Co.ZZA RAZDOBLJE 1988-1995.GODINE. ..P.S.VLLadimir ŠekCC&Co. SU RUŠILI EKONOMSKI SFRY-TAKO SU SRUŠILI EKONOMSKI i DANAŠNJU NDH. ..P.S.ESADE AKO TU DOKUMENTACI"YU ŠekCCa&Co. AUSTRIJA NEOBELODANI-NACISTIČKA EUROPA ĆE IMATI VELLIKIH PROBLLEMA SA NAŠOM SFRYY POREZNOM UPRAVOM ZVANOM ALL"QA"IDA POPUT YYU"ČERAŠNJE AKCIJE ZVANA"ŠekCCova TORBA"U ŠVEDSKOJ(STOCK"HOLLM). ..DRYYG BADELL. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare