To je to što me zanima!

Tifa za Express otkriva: Lovu sam trošio na alkohol i derivate

Bivši pjevač Bijelog dugmeta, Mladen Vojičić Tifa, za Express otkriva detalje iz divljeg rokerskog života, karijere, govori i o novom albumu naziva 'Spreman na sve'
Vidi originalni članak

Nakon trinaest godina diskografske stanke Mladen Vojičić Tifa predstavlja svoj šesti solo uradak. Scena se od tada mnogo promijenila, ali, kao što to naziv njegova novog albuma kaže, i Tifa je “Spreman na sve”. Prošao je sve što se u rock’n’rollu na ovim prostorima moglo proći i teško bi ga nešto preplašilo ili pokolebalo. Umoran od stalnih pokušaja “dobronamjernika“ da od njega naprave nešto što on nije i ne želi biti, izabrao je, kaže, najdosljedniji put - put rock’n’rolla. U međuvremenu, osim što je nastupao, pratio je glazbenu i političku scenu.

- Čini mi se simpatičan čovjek taj vaš gradonačelnik! Pratim sve što se događa kod vas i mislim da bolje poznajem situaciju u Hrvatskoj nego u BiH - kaže Tifa. Kakav je osjećaj nakon ponovo se aktivnije vratiti na scenu, ističe :

- Nakon svih ovih godina, priznajem osjećaj je odličan. Zaželio sam se i ja publike, kao i publika mene. Raduje me ta interakcija s ljudima, bez obzira na obveze u kontekstu promoviranja CD-a zbog čega imam vrlo malo slobodnog vremena nekoliko posljednjih mjeseci. Okružen sam kreativnim i iskusnim suradnicima, a strast je velika, kao na samim počecima karijere.

Express: Jeste li na novom albumu ostali vjerni svom zvuku?

- Album sadrži 10 pjesama i svaka od njih ima svoju priču. Još je to rock’n’roll s modernijom produkcijom, životnim tekstovima. Momci i ja ostali smo vjerni tvrdom zvuku.U album je uloženo mnogo ljubavi i emocija pa se nadam da će publika to prepoznati. Očekujem lijepa druženja s njom na predstojećim koncertima!

>>> Više pročitajte u Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Aydemi_Popushi 20.06.2013.

    Tifa je snimio najbolji album Dugmeta, i da ništa drugo u karijeri nije napravio, opet bi ga malo njih dostiglo. Legenda!

  • boros 19.06.2013.

    ...lafe,pjevao si u naj-grupi bivse EX-YU...sada ti je bolje da i NEPOCINJES ponovo,svakako ces svu lovu,koju zaradis, popi-ci-ti...ali,sam pao,sam se ubio...

  • kung fu panda 19.06.2013.

    ništa novo stara prožvakana priča

Komentiraj...
Vidi sve komentare