To je to što me zanima!

Tigar skočio na timariteljicu: 'Lice joj je krvarilo, vrištala je'

KAVEZ OSTAO OTVOREN: Posjetitelji ZOO-a prvi su priskočili ženi u pomoć i oni su pozvali Hitnu pomoć jer drugih djelatnika nije bilo u blizini u trenutku napada
Vidi originalni članak

Timariteljicu zoološkog vrta u ruskom Kaliningradu napao je tigar Typhoon dok mu je nosila hranu. Naime, kavez divlje mačke, u kojem je trebala biti za to vrijeme, slučajno je ostao otvoren i velika životinja skočila je na ženu.

Posjetitelji zoološkog vrta brzo su reagirali i u pokušaju da spase nesretnicu, mačku su gađali kamenjem. Kako to nije imalo učinka, u nastambu su bacali i stolove i stolce obližnje terase kafića. Taktika im je upalila i uspjeli su tigru odvući pozornost, a timariteljica je pobjegla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ozlijeđenu ženu brzo su prevezli u bolnicu. Stanje joj je stabilno i nije u životnoj opasnosti, rekli su liječnici, prenosi Daily Mail.

- Lice joj je krvarilo. Vrištala je i borila se sa životinjom - rekao je jedan od svjedoka napada.

Posjetitelji ZOO-a prvi su priskočili ženi u pomoć i oni su pozvali Hitnu pomoć jer drugih djelatnika nije bilo u blizini u trenutku napada. Uprava je zahvalila posjetiteljima te najavila internu istragu.

Tigar neće snositi nikakve posljedice jer, ističu iz zoološkog vrta, nije odgovoran za napad.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • nisamneznamgdje 18.04.2018.

    Tigar neće snositi posljedice nije kriv za napad.Krivi ste vi što ga držite u kavezu

  • Tigar 74 06.11.2017.

    Hm, laički pretpostavljam da je tigar zbog duge zatvorenosti bio razdražljiv i u prvi mah ispoljio agresiju na nesretnu ženu, ali isto tako vjerujem da nije imao nikakve ubilačke namjere. Da ju je htio usmrtiti, ništa ga u tome ne bi spriječilo...

  • Gornaldinho_19 06.11.2017.

    Ali bitno da su krenuli svi slikati prvo ... joooj mozga mi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare