To je to što me zanima!

Po noći planuo BMW, vatra se proširila na još jedan automobil

Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja, u ulici Put Vrela, provodi se očevid radi utvrđivanja materijalne štete, uzroka požara te drugih okolnosti ovog događaja
Vidi originalni članak

U Zadru je u utorak oko 3.45 sati buknuo požar na BMW-u zadarske registracije, u vlasništvu 47-godišnjaka, a zahvatio i drugo parkirano vozilo Peugeot, također zadarskih oznaka, u vlasništvu 43-godišnjakinje, izvijestila je policija.

Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja, u ulici Put Vrela, provodi se očevid radi utvrđivanja materijalne štete, uzroka požara te drugih okolnosti ovog događaja.

Kako neslužbeno doznajemo, automobili su u vlasništvu dvaju supružnika, a materijalna šteta je velika.

​Provedenim očevidom na automobilu na Putu vrela u Zadru, utvrđeno je da je požar na BMW-u uvlasništvu 47-godišnjaka izazvan namjerno, pri čemu je izgorio BMW te Peugeot koji je bio parkiran uz njega, kao i nadstrešnica iznad automobila.

U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mata1950 16.10.2018.

    "Cudno" kako se nikad nije zapalio golf kec, punto ili neki slican "sirotinjski" auto koji je zaraden na posten nacin

  • sandi1990 16.10.2018.

    Da je u pitanju ford, fiat, audi u naslovu bi pisalo IZGORIO AUTOMOBIL..... Ali ipak je riječ o BMW-u... Novinarska posla🤮🤦‍♂️

  • krao_sam_1 16.10.2018.

    Bwm iznad 10 godina starosti ima veliki postotak samozapaljenja. Nešto slično je imala alfa Romeo 33i 75.

Komentiraj...
Vidi sve komentare