To je to što me zanima!

'Tijekom vikenda ćemo izbaciti migrante bez dokumenata'

New York Times je izvijestio u četvrtak da bi policijske racije u potrazi za ilegalnim imigrantima trebale početi u nedjelju u desetak gradova zemlje i uključiti oko 2000 obitelji
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump potvrdio je u petak da će tijekom vikenda biti provedena velika operacija izbacivanja migranata bez dokumenata iz zemlje. 

"Došli su ilegalno", rekao je novinarima u vrtu Bijele kuće i potvrdio da će policija zadužena za migracije "deportirati te imigrante u njihove zemlje".

Trump je 21. lipnja najavio taj val uhićenja i zatim ga je odgodio za dva tjedna kako bi dao vremena Kongresu da pokuša pronaći kompromis o mjerama sigurnosti na granici s Meksikom.

New York Times je izvijestio u četvrtak da bi policijske racije u potrazi za ilegalnim imigrantima trebale početi u nedjelju u desetak gradova zemlje i uključiti oko 2000 obitelji.

'BIT ĆEMO SPREMNI' Trump: 'Masovne deportacije migranata počinju vrlo skoro!'

Demokratska oporba je osudila tu operaciju, za koju drži da ugrožava ljude koji već dugo žive u Sjedinjenim Državama gdje su osnovali obitelji.

Prema New York Timesu ova akcija bi trebala biti usmjerena na migrante koji su nedavno ušli u Sjedinjene Države, a odluke o deportaciji dobili su u veljači. 

Nekoliko udruga je u četvrtak uložilo žalbu na sudu u New Yorku kako bi poništili naloge za iseljenje i tražili da uhićene ilegalne imigrante sasluša sudac za imigraciju prije određivanja njihove sudbine.

Trump će u ponedjeljak razgovarati o imigraciji s Jimmyjem Moralesom, predsjednikom Gvatemale, jednom od zemalja uz Salvador i Honduras iz kojih posljednjih godina stiže većina migranata.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 14.07.2019.

    kak ne kužite da se smrdljivci rješavaju imigranata radi što više teritorija a naravno da če sve nama budaklama naivnim poslati..to i je bio cilj da ih od tamo stjeraju na sve strane ..zato rusi ne puštaju nikoga i strogo svakog vračaju ..pogledajte na youtubu što im rusi rde..a što mi radimo i šmokljani drugih zemalja ništa ne rdimo ...čak su si uzeli kod nas za pravo da ih nesmijemo dirati jer su zaštičeni što nema veze sa mozgom...pipni ovdje jednog pa češ vidjet kako češ stradati...dok oni rade što žele svugdje pa čak i siluju žene i trgaje sve oko sebe..ako to ima veze sa pameču onda sam ja budala...na sve strane su se več debelo udomačili i neki čak djecu več ovdje imaju ...kroz koju godinu morati čemo mi njih pitati za dozvolu da ovdje živimo...hehehhe koja debilana od države ..ccccc

  • Hanss_1 13.07.2019.

    US je uzročnik svih izbjeglica

  • Provokator2322 13.07.2019.

    kad bi izbacili sve ilegalne imigrante ostali bi samo Indijanci i crnci

Komentiraj...
Vidi sve komentare