To je to što me zanima!

''Tijelo bivšeg specijalca Igora Benete bit će ekshumirano''

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u četvrtak je rekao kako je o svemu obavijestio Državno odvjetništvo RH te da će obaviti ''dodatni izvid - ekshumaciju''
Vidi originalni članak

Nakon što je u ožujku rekao kako je internom istragom utvrđeno da je Igor Beneta počinio samoubojstvo, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić najavio je dodatnu istragu. Beneta je bio jedan od glavnih osumnjičenika za ratni zločin u Gruborima.

- Napravit će se dodatni izvid, a njegovo tijelo bit će ekshumirano - u četvrtak je potvrdio ministar. 

Objasnio je da je obavijestio Državno odvjetništvo RH koje će "napraviti dodatni izvid - ekshumaciju i provjeriti sve na sudskoj medicini" kako ne bi bilo nikakvih sumnji. 

Prošle godine u travnju Igor Beneta je nađen obješen u šumi na području Zadra. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • udovac 13.04.2012.

    Žalosno je i jadno da Vi sada morate utvrđivati kako je netko umro,što su ljudi koji su za to plačeni radili kada su morali to napraviti.Svi koji i sada rade kod Vas dajte im otkaze jer nisu zaslužili da rade posao koji moraju,a dobro su plačeni za to.

  • marijanaaa 13.04.2012.

    braniš svoje i onda si bandit i zločinac,.ma nismo mi vas ubili u srbadiji neg u našoj zemlji koju ste vi gamad napali .samo smo se branili i sad smo zločinci,.pljuc na vas

  • kristov 13.04.2012.

    Tipična komunistička posla, otkapanje i zakapanje grobova i grobišta, ubijanje ubijenih, morbidno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare