To je to što me zanima!

Tijelo poslali na obdukciju: U kanalu našli mrtvog muškarca

Napravili smo očevid, a tijelo će pregledati mrtvozornik i nakon toga ćemo imati više informacija, rekli su u policiji. Čitatelj kaže da je muškarac pronađen u kanalu na mjestu gdje traju radovi
Vidi originalni članak

U Ulici Put Dikla u Zadru u utorak oko 20 sati je pronađen mrtav muškarac u kanalu.

- Napravili smo očevid, a tijelo će pregledati mrtvozornik i nakon toga ćemo imati više informacija - kratko nam je rekao dežurni u zadarskoj policiji.

Kako doznajemo od čitatelja, nesretni muškarac pronađen je u nezaštićenom kanalu gdje traju radovi.

- Strašno je to što se dogodilo. Moj susjed je ležao u tom kanalu koji je potpuno nezaštićen i svatko može upasti u njega. Moguće da ga je udario auto i da je pao unutra, ali ne mogu vjerovati da ta rupetina nije zaštićena - rekao nam je šokirani čitatelj.

Nakon obdukcije će se znati više detalja o ovom događaju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mmarek10 13.02.2019.

    Ajde ne lupetajte iz Zagreba sam i za mene je Zadar najljepsi grad. Ko da kod nas u Zagrebu nema sranja. Neznam jel i ima grada ili sela a da nema sranja svi mo isti.

  • mile980 13.02.2019.

    Zamisli u hodu ne vidis kanal noga dole a glava od asfalt i eto taj slucaj koji imamo...ovo je prestrasno ostavit ovakav kanal nezatvorit prijelaze njemu i jako dobro oznacit.strahota..milionski iznos isplatiti obitelji da se firma odmah zatvori a vodja baustele imu zatvor za ubistvo.to bi bila drzava koja funkcionira

  • Marko33 13.02.2019.

    Zar opet Zadar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare