To je to što me zanima!

TikTokerica zgrozila: 'Ljubi svog kunića i mazi, a zatim zeca sječe satarom i daje kao hranu psima'

U šoku sam. Imam doma kunića i plačem. Molim te, reci da to nije tvoj kućni ljubimac, jedan je od komentara korisnika društvene mreže TikTok. Mnogi pišu kako je sve samo gluma...
Vidi originalni članak

Tiktokerica Cindy Joe, Indonežanka s američkom adresom, razbjesnila je korisnike društvenih mreža videima u kojima objašnjava kako hrani svoje pse. Živi s, kako kaže, četiri kunića, tri psa, mačkom i kokošima. Ali nije joj problem od kućnih ljubimaca s kojima se mazi - napraviti hranu. Ili barem tako glumi...

POGLEDAJTE VIDEO:

@cindyjoe_

Episode 71: Let’s Feed Cindy’s Dogs! ❤️ Posted: 9:15 PM

♬ original sound - Cindy Joe

Svoje pratitelje je posebno uznemirila videom koji je naveden kao osjetljiv sadržaj. Na početku snimke ljubi bijelog kunića i maše njegovom šapom u znak oproštaja, a iduća scena je njegovo meso koje mahnito sječe satarom. 

- Idemo nahraniti moje pse ovim zekom - rekla je. Izazvala je mnoštvo komentara koji su većinom bili negativni.

NISU SE NAJELI Influencerica zgrozila menijem s vjenčanja: Gostima je poslužila tablete protiv nadutosti i povrće

- U šoku sam. Imam doma kunića i plačem. Molim te, reci da to nije tvoj kućni ljubimac. Kako ga možeš ljubiti, a idući tren sječi satarom - jedan je od komentara. Neki su pisali i da svog ljubimca ipak nije sasjekla već je kupila drugo meso kunića, a video snimila kako bi skupila preglede.

U prehranu je psima dodala i govedine te, kako kaže, meso aligatora.

- Dio mesa ide u zamrzivanje jer sam praktična i ne volim gubiti vrijeme - objasnila je Indonežanka. Njezin video skupio je preko dva milijuna lajkova.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • nataodinata 12.07.2023.

    ovo na daski za rezanje nije kunić 100%. Izgleda kao neka iznutrica. Ali da je degutantno, degutantno je.

  • abava 12.07.2023.

    Par dana sam trimerao, žičanom mrežom ograđenu njivu. Otkrio sam da u visokoj travi boravi mladi zec.Vidio sam gdje se uglavnom zadržava, pa sam nastojao kositi tako da ga što manje uznemiravam. Ipak, kad sam pokosio gotovo sve, odlučio se na bijeg. Zabio se u žicu, a onda se nakon nekoliko pokušaja uspio provući ispod. Uživao sam u našoj igri skrivača i gledati ga onako sklupčanog i nepomičnog kako se trudi da ga ne vidim. Baš mi nedostaje. Nadam se da se dobro snašao na nekom drugom mjestu.

  • ibezan 12.07.2023.

    Ma dajte,tko jos vjeruje u to,95 % toga na tik toku i instagramu i ostalim glupostima je laz.Sve bi to trebalo izbrisat i zakonom zabraniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare