To je to što me zanima!

Timošenko najljepša, a od Mesića ljepši Borut Pahor

Hottest Heads of State je izabrao najljepše političare i političarke današnjice. Na prvom je mjestu ukrajinska premijerka Julija Timošenko
Vidi originalni članak

Na stranici Hottest Heads of State izabrani su najzgodniji političari današnjice. Prvo je mjesto uvjerljivo odnijela ukrajinska premijerka Julija Timošenko, a odmah iza nje je Jens Stoltenberg, premijer Norveške. Američki predsjednik Barack Obama je na 15. mjestu, a Vladimir Putin na 18. Od političara u regiji najzgodniji je predsjednik Albanije Bamir Topi, koji je na 10. mjestu, a nakon njega Borut Pahor, koji je 21. Boris Tadić, predsjednik Srbije, zauzeo je 26., a Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore, 32. mjesto. Hrvatski predsjednik Stipe Mesić očito nije previše oduševio žiri pa je zauzeo 131. mjesto od ukupno 172 vođe. Predzadnji je Papa Benedikt XVI, a zadnji vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-il.
Stilist Neven Ciganović smatra da Timošenko izgleda poput agentice KGB-te da njen strog izgled “pali” birače. Mesiću zamjera što nije sredio obrve jer bi tako bio bliži vrhu liste.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • šetač 15.10.2009.

    uz dužno poštovanje prema konkurenciji ali kakvi su tek oni koji su iza Mesića ???

  • ManicMiner 14.10.2009.

    Hebo kosorku ocemo Timosenko za premijerku.... xD

  • user_38534 14.10.2009.

    hahahaha mesic bradata spodoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare