To je to što me zanima!

Timošenko nastavlja štrajkati glađu bez obzira na posljedice

Nastavit će prosvjed, bez obzira na posljedice, sve dok se ne donesu odgovarajuće odluke. To joj je namjera i zato se bojimza njezin život, kaže Jevgenija Timošenko
Vidi originalni članak

Kći bivše ukrajinske premijerke, Jevgenija Timošenko, izjavila je kako će njezina majka u zatvoru nastaviti štrajkati glađu. Kazala je kako je Julija ohrabrena međunarodnom podrškom za svoju borbu, javlja OE24.

- Nastavit će svoj prosvjed, bez obzira na posljedice, sve dok se ne donesu odgovarajuće odluke. To joj je namjera i zato se bojim. Stvarno se bojim za njezin život - rekla je Jevgenija Timošenko. 

Julija Timošenko započela je štrajk glađu 20. travnja u znak prosvjeda protiv tretmana koji ima u zatvoru u Harkivu. 

Slučaj Julije Timošenko jako je zategao odnose Zapada i Ukrajine. Šefovi država Hrvatske, Njemačke, Češke, Slovačke, Bugarske, Mađarske, Slovenije, Austrije, Italije i Estonije objavili su da neće sudjelovati na sastanku predsjednika srednje i istočne Europe sredinom svibnja na Jalti zbog postupaka prema bivšoj ukrajinskoj premijerki.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lolita 29 07.05.2012.

    Eto vidi se koliko lopuža voli svoju zemlju a koliko sebe i novac!!!! Nije tamo sigurno bez razloga

  • IvanJakovcic 07.05.2012.

    pa ona je ženska verzija Sanadera!

  • poljabanane 07.05.2012.

    znači ova lopovnjača ima podršku..svi su se državnici sjatili pa nešto bojkotiraju, pa pusić pa josipović, hmm.. dosta kontradiktorno s obzirom da se ova nabrala love ko i sanader

Komentiraj...
Vidi sve komentare