To je to što me zanima!

Timu treba 'gugl translejt': Ne zna ni što mu radi pomoćnik

U našim videovijestima pogledajte kako se premijer Orešković opet zapetljao s prijevodom. Donosimo i poruke snažnih i uspješnih žena te mali poklon za sve...
Vidi originalni članak

U našim videovijestima pogledajte kako se premijer Orešković opet zapetljao s prijevodom.

Donosimo i poruke snažnih i uspješnih žena koje bi svima trebale biti uzor. One su medicinske sestre, liječnice, vatrogaskinje... Poslušajte što njih pokreće u životu.

Na kraju smo pripremili mali poklon za vas - slatku čestitku.

<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/c6r9BIdUaKA' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div>

 

Idi na 24sata

Komentari 152

  • INDODA9 08.03.2016.

    Orešković će biti dobar premijer, možda i najbolji samo treba odmaknuti se od prvog podpredsjednika VRH. :)

  • Robert Dani 08.03.2016.

    Što bi ova ekipa još trebala učiniti, mislim koju još novu sprdnju pa da ih netko napokon skuži, da skuži da su to VOLOVI bez premca?? Ima li bar neko dijete da vikne "CAR JE GOL"!?

  • sing 211 08.03.2016.

    A šta reći o vama? Podmećete eksplozive, crtate svastike, podmećete provale, sve u cilju omalovažavanja vlastite države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare