To je to što me zanima!

Tinejdžer (15) se bori za život nakon što ga je udario motor

Motocikl je odbacio mladića (15) koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je hitno prebačen u KBC Split. Vozač (22) motocikla nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Na križanju Ulice Bruna Bušića i Šimićeve u Splitu, oko 15.40 sati, teško je nastradao 15-godišnjak. Na njega je, dok je prelazio na pješačkom prijelazu, naletio motocikl kojim je upravljao 22-godišnjak.

Motocikl je odbacio mladića koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je hitno prebačen u KBC Split. Vozač motocikla nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MarkoSmajić 19.12.2014.

    Ja sam motociklist koji ga je udario. Svjedoci su potvrdili moju priču koja je istinita, morate razumit da nema prolazaka kroz crveno, i ako do svoje 15. godine nije naučio pogledat lijevo i desno za preć cestu onda nije za van kuće. A to da nisam ozljeđen nije istina, isto kao i da se on bori za život, pušten i bolnice i brže ozdravio od mene. Nemojte komentirati ako niste bili tu ili barem dobro upućeni. Najlakše reć motor je smrt, pješak je zakon. Pozdrav i pazi preko ceste ;)

  • whiteangel23 30.11.2014.

    Ma koji ste Vi to novinari!!! Prvo i osnovno MOTORIST NIJE KRIV. Momak je vozio na svoje zeleno svjetlo, a decko je pretrčava cestu na svoje CRVENO SVJETLO!!! I koliko sam cula od svjedoka decko je stao na sredini ceste i vidio motoristu, al je svejedno pretrcao... I otkud Vam da motorist nije ozlijeden??? Pa sama sam mu gledala slomiven nos, a sestra stadalog deckica se ispricavala momku kad je hitna dosla... I onda ja jos sjedam dva sata poslije u auto i nalazim se na raskrizju kraj Jokera i cekam svoje zeleno. Ono mi se ukljuci, a starkelja od 60godina preko svog crvenog krene preko raskrizja mrtav ladan..Ja mu trudim i krstim se, a on meni mimkom DA ŠTA TRUBIM... Navecer idem do mjesta nesrece koja se dogodila kroz popodne i gledam tipa od 30godina kako mrtav ladan sa toplim sendvicem prelazi cestu preko svoga crvenog svjetla... Ja njemu: Pa danas je dite pokupilo jer je tako prelazio, a on meni AL JA NISAM DITE!!!!

  • Tko si ti 30.11.2014.

    Razbio čovjeku auto... http://tinyurl.com/p5wkrx5

Komentiraj...
Vidi sve komentare