To je to što me zanima!

Tinejdžer (17) "pokosio" je autom učenike ispred škole

Srbija: N. R. (17) iz Bora naletio ne grupu srednjoškolaca i ženu. Nakon nesreće je pobjegao. Kasnije se vratio u pratnji oca. Rekao je da je pobjegao jer se prestrašio
Vidi originalni članak

N. R. (17) iz Bora izgubio je u četvrtak kontrolu nad Suzukijem i "pokosio" četvero srednjoškolaca i ženu u blizini škole. Ozlijeđeni su učenici stari 17 i 18 godina te žena (42). Svi su primljeni u bolnicu u Boru. Srećom, svi su izvan životne opasnosti. Nakon pružene pomoći svi su pušteni kućama osim učenice (17) koja ima prijelom ključne kosti i nadlaktice.

Mladi vozač je naletio na pješake na nogostupu. Nakon nesreće je pobjegao, a onda se vratio u pratnji oca.

Rekao je da se jako uplašio i da je zato pobjegao. N.R. je vozački položio prije nekoliko mjeseci i ima probnu vozačku dozvolu. Policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. Prema verziji koju je prenijela Beta  dva automobila su se utrkivala i vozač je izgubio kontrolu, dok je prema drugoj verziji do nesreće došlo kada je vozač obilazio drugo vozilo, piše Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zagreb321 04.11.2016.

    Kakva je to probna vozačka dozvola?

  • kokobila 03.11.2016.

    Krivi su pješaci,šta su baš tud morali hodati,ovaj vozač bi ih trebao tužiti zbog nanošenja duševnih boli , sad mu vjerojatno tatica nebu dao auto par dana.

  • kjspv123 03.11.2016.

    Trebo se vratit u rikverc preko njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare