To je to što me zanima!

Tinejdžer iz Osijeka se ne sjeća kako je razbio glavu

Napad ili nezgoda? Izašao je iz učeničkog doma u Osijeku i nakon pola sata došao teško ozlijeđen. Mladić se ne može sjetiti ničeg iz tog razdoblja
Vidi originalni članak

S mobitelom u ruci i odjeven samo u laganu majicu dugih rukava, A. B. (16) iz Črnkovaca izjurio je u petak navečer iz Doma učenika Ugostiteljsko-turističke škole u središtu Osijeka. Nakon pola sata vratio se u dom neprepoznatljiv. Bio je krvav, sa rasječenom bradom i velikom kvrgom na glavi. Naknadnim snimanjem liječnici su utvrdili da ima trostruko puknuće lubanje. Mladić se sjećao svega osim tih pola sata, od izlaska iz doma do povratka u dom. Nitko ne zna je li pao ili ga je netko pretukao.
- Ničeg se ne sjećam. Kao da mi je neka rupa u glavi što se tiče tih pola sata. Znam da sam nakon smjene dežurstva otišao u sobu i nakon toga sve se izbrisalo. Sjećam se tek bolnice nekoliko sati poslije - kaže mladić.
Njegova majka Snježana tvrdi da se nikad ni s kim nije posvađao, a kamoli potukao.
- Sretna sam i Bogu zahvaljujem što se uspio nakon svega dovući do doma i zatražiti pomoć - izjavila je preplašena majka.
Gordana Pavlović, voditeljica doma, pomislila je da su ga pretukli jer ga cure vole.
- Kod nas je bio tek dva dana, ali curama je drag. Miran je i pristojan, pa sam mislila da je to nekom zasmetalo. No kontakt-policajaci, koji su poslije njegova povratka bili u našoj zbornici, odmah su ga pregledali i nisu na tijelu uočili ništa što bi ukazivalo na to da je pretučen - rekla je voditeljica doma.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • andyattack 15.04.2011.

    dada,onak čist informativno,ovo na slici sam ja -.-...i ne nisam se napio...ničega se ne sjčam,ali znam da se nisam napio ni nadrogirao jer mi nisu našli ni traga alkohola i droge u krvi.....tako daa...sigurno mi nije pukla lubanja na 3 mjesta i još svašta nešta od je*enog pada -.-..tako da se razumijemo i da,hvala svima od srca što su mi zaželjeli brz oporavak :)

  • hrvat20 08.03.2010.

    bogati napio se,mozda su ga oteli svemirci,jeste i glupi

  • user_39492 08.03.2010.

    Ima on debeli razlog da izjuri iz doma na ovoj hladnoći u kratkoj majici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare