To je to što me zanima!

Tinejdžer prekinuo s curom pa pucao po školi i bježao policiji

Mladić (14) je naoružan došao u školu. Pucao je u pod. Srećom nije nikoga ozlijedio. Kasnije se skrivao u sportskom savezu. Prijetio je i da će se ubiti
Vidi originalni članak

Mladić (14), kojeg su njemački mediji nazvali Paul, je u utorak oko podneva ušao naoružan u menzu škole u Memmingenu u Bavarskoj. Izgledao je kao da nekoga traži. Vjerojatno djevojku koja je prekinula s njim u utorak ujutro. 

Kada su ga njegovi školski kolege nešto pitali, poludio je i počeo pucati u pod. Učenici su se panično razbježali. Učitelji i 280 učenika su se zatvorili u učionice. Ravnatelj je pozvao policiju. Ubrzo su stigli policajci s helikopterom, psima, nekoliko vozila, a došli su i specijalci. Pretražili su sve prostorije. Ostali učenici su i dalje bili u učionicama. Oko 15 sati policija je izvijestila kako napadač nije u školi. 

Učenike i učitelje su evakuirali. Iza 17.30 sati policija je napadača pronašla u obližnjem sportskom savezu. Policija ga je opkolila pa je počeo opet pucati i to iz oružja koje navodno pripada njegovom ocu. Stigao je i psiholog koji je pokušao tinejdžera nagovoriti da se preda. Onda si je on na glavu prislonio pištolj i počeo je prijetiti da će se ubiti. 

U 20.15 policija je objavila kao je napadača svladala. Nitko nije ozlijeđen. Mladića su uhitili, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Jasmin Pepelko 23.05.2012.

    Mali je skoro poubijao cijelu školu i sad misli da će ljude biti briga što se hoće upucati. Lik ima ozbiljnih problema s egom.

  • Dominic Toretto 23.05.2012.

    Semir Gerkhan je opet riješio slučaj :D

  • mimi mala 23.05.2012.

    Problem je oruzje!!! Bez vecih problema i provjera se dobija dozvola (samo plati). To isto oruzje je nadohvat ruke svima u kuci i kad se desi tragedija onda je kasno !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare