To je to što me zanima!

Tinejdžer zaklao djevojčicu (7): 'Samo sam htio nekoga ubiti...'

Beč: Curica je nestala u petak. U noći na utorak policija je uhitila osumnjičenog tinejdžera. Pronašli su krv u kupaonici, a tinejdžer je prvo tvrdio da se porezao u školi...
Vidi originalni članak

U petak popodne djevojčica (7) se bezbrižno igrala u Döblingu, okrugu Beča. Nekoliko sati kasnije policija je dobila dojavu da je djevojčica nestala. Tražili su ju cijelu noć.

Kada su smetlari u subotu ujutro istovarivali crni kontejner, pronašli su u smeću mrtvu djevojčicu. U noći na utorak policajci su uhvatili sumnjivca.

Susjed (16) curice je hladnokrvno priznao da ju je ubio. Oboje su porijeklom Čečeni i živjeli su u istoj zgradi.

Tinejdžer je djevojčicu pozvao u stan i rekao joj da ode u kupaonicu. Onda ju je ugurao u tuš-kabinu i kuhinjskim nožem joj prerezao vrat. Tijekom pretrage psi su nanjušili krv. Osumnjičeni je prvo tvrdio da se porezao u školi, ali je kasnije u prisustvu roditelja rekao da je napao i ubio curicu. Istražiteljima je rekao da ne postoji neki poseban motiv. Rekao je da je osjetio bijes i da je htio jednostavno nekoga ubiti, piše OE24. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • XMan_3 20.05.2018.

    Ovo je vjerojatno neki rođak srđana mlađana.

  • dobro190 19.05.2018.

    necu nista komentirat na ovojer u 2018. godine nazalost mi kao hrvati zivimo u drzavi prepunoj cenzure i medijske manipulacije...bolje se suzdrzat komentara iovako ce ti ga obrisat

  • cimerrr 17.05.2018.

    To su ovi koji su pregazili kroz Hrvatsku,a Ostoja ih je usmjeravao prema Beču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare