To je to što me zanima!

Tinejdžeri napali učenike i razbili im glave zbog cura

Osijek: Mladići, u dobi od 15 godina, su pretukli dva 14-godišnjaka. Jednom su mladiću slomili nos i natukli rebra. Njegov prijatelj je zadržan u bolnici
Vidi originalni članak

Dvojica tinejdžera, u dobi od 15 godina, u subotu navečer su pretukli dva 15-godišnjaka. Jednom su mladiću slomili nos, natukli rebra, a ima i otekline na glavi. Njegov prijatelj je zadržan u bolnici zbog potresa mozga i gubitka pamćenja.
- Sin i njegov prijatelj otišli su u klub s djevojkama. Bilo je oko 23 sata. Prišla im je druga djevojka koja je fizički napala djevojku mog sina. Da ih razdvoji, on ju je gurnuo, na što su skočila dvojica iz njene pratnje i počeli tući mog sina. U pomoć mu je priskočio prijatelj ali nisu imali šanse jer jedan od napadača trenira borilački sport - rekao je Vlado Silika, otac pretučenog mladića.  Roditelji oba ozlijeđena dječaka ogorčeni su jer su napadači već poznati policiji, a jedan čak ima već sedam prijava za tučnjave.
- Pravosuđe im ne može ništa jer su maloljetni. Moj sin je uzoran dečko, ima svoj bend i nasilje mu je strano. Time što ovakvi nasilnici prolaze bez kazne on izvlači drugačiju poruku o društvu u kojem živimo. Roditelji su ogorčeni i ukoliko te mladiće nitko ne urazumi razmišljamo o tome da mi uzmemo stvar u svoje ruke. Za sada ih samo tužimo - dodaje tata Vlado. Tučnjava je, kaže, i prije bilo i bit će, no nikada nisu bile tako agresivne i zlostavljačke.



POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ
Edita Roeterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske kaže da je obrada slučaja u tijeku te da nakon nje slijede prekršajne i kaznene prijave. Dodaje i da nema mjesta za paniku te da je Osijek jedan od mirnijih gradova što se tiče sukoba vršnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • brko1 19.01.2010.

    Još su mladi pa se tuku zbog žena!

  • marin.0202 19.01.2010.

    Sto rade maloljetnici u discu, gdje je tu policija ili su na placi disco cluba nebi me cudilo.

  • edinjo 19.01.2010.

    kad bi ih krenija pleskati zazivali bi oni meni mamu i tatu da im dođu pomoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare