To je to što me zanima!

Tisak je otvorio novi centar za distribuciju vrijedan 125 mil. kn

Otvoreni su novi distributivni centar i upravna zgrada u Zagrebu koji se prostiru na 13.555 metara kvadratnih. Novi skladišni prostor pet puta je veći od prethodnog
Vidi originalni članak

U Zagrebu su u srijedu svečano otvoreni novi distributivni centar i upravna zgrada Tiska, ukupne površine 13.555 metara kvadratnih. Ukupna vrijednost investicije iznosi 125 milijuna kuna, a u novom distributivnom centru objedinjeni su procesi tiražiranja, zaprimanja, komisioniranja i otpreme tiskovina, prikupljanja i obrade remitende te ostali logistički procesi nužni za osiguranje kvalitete svakodnevne distribucije na više od 8.000 isporučnih mjesta. 

Od 2007. godine, uključujući ulaganje u novi distributivni centar i upravnu zgradu, ukupno investiranje Agrokora u Tisak iznosi više od 500 milijuna kuna.

Novi skladišni prostor proteže se na čak 5.500 metara kvadratnih što je gotovo pet puta više od skladišnih prostora koje je Tisak imao u starom distributivnom centru. Ovaj impozantni centar napravljen je prema uzoru na najsuvremenije centre za upravljanje tiskovinama u svijetu i udovoljava najnovijim standardima kvalitete u distribuciji tiskovina. 

- Ovih dana otvaramo čitav niz novih objekata; prošli tjedan farme u Belju, danas distributivni centar Tiska, idućih dana najsuvremenije pretovarno postrojenje u luci Vukovar, bioplinsku elektranu u Gradecu i mnoge druge. Sva ova ulaganja garantiraju konkurentnost i daljnji razvoj na zahtjevnom tržištu EU, čija članica uskoro postajemo - rekao je prilikom otvorenja Damir Kuštrak, potpredsjednik Uprave Agrokor koncerna.

Predsjednik Uprave Tiska Dražen Kocijan rekao je kako s ponosom može reći da je Tisak upravo investicijama u modernizaciju i razvoj poslovanja, usprkos recesiji koja je zahvatila i tu djelatnost, postavio osnove i osigurao pretpostavke za stabilnost poslovanja te daljnji rast i razvoj.  

- Novi distributivni centar predstavlja prekretnicu u poslovanju Tiska, te će pridonijeti većem zadovoljstvu kako naših partnera, nakladnika i dobavljača, tako i naših kupaca - rekao je Kocijan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • aJOJ_1 02.08.2012.

    http://m.h-alter.org/vijesti/hrvatska/kako-je-todoric-postao-najbogatiji

  • Capafiori 02.08.2012.

    Točniji naziv bi bio: "Konzum" otvorio mašinu za pranje.

  • fiore 01.08.2012.

    otvori-zatvori! otvori -zatvori! i tako u krug!pranje novaca i ništa drugo!jedne otpuštaju,druge zamjene s radnicima koji rade na crno i tako todorić puni svoj džep,a država mu sve omogučava pa nije ni čudno i šta je najgore plješšču mu kao največem dobrotvoru!sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare