To je to što me zanima!

Tisuće došle vidjeti Benedikta: 'Molite za mene i novog papu'

Deseci tisuća vjernika okupili su se na Trgu svetog Petra na jednom od posljednjih javnih nastupa pape Benedikta XVI. koji s funkcije odlazi zadnji dan veljače
Vidi originalni članak

Deseci tisuća vjernika okupili su se na Trgu svetog Petra na jednom od posljednjih javnih nastupa pape Benedikta XVI. koji s funkcije odlazi 28. veljače. Papa je iskoristio priliku i zahvalio svima koji su mu pružali podršku posljednjih dana, a vjernike je zamolio da mole za njega, ali i za idućeg papu, piše Reuters.

Kada se Papa pojavio na prozoru okupljeni su ga dočekali glasnim pljeskom i transparentom na kojem je pisalo 'Volimo te', te su uzvikivali 'Živio Papa'. 

Objavio poruku na Twitteru

Papa je danas objavio i novu poruku na svom Twitteru. 

- Korizma je pravo vrijeme u kojem treba ponovno pronaći vjeru u Boga kao temelj našeg života i života Crkve  - poručio je Papa. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • marija malika 25.02.2013.

    ONI ĆE PAPU NEVINOG OPTUŽITI 19. 2. 2013. Moja ljubljena kćeri, obavijestite moje učenike da je Moj Povratak je blizu. Oni se ne smiju uzrujavati, jer iako je kruna od trnja sišla na Mog papu, imenovanog po meni, Ja, Isus Krist, vladat ću Mojom Svetom katoličkom i apostolskom Crkvom, s koje je zlobno svrgnut - Ja sada dolazim, na kraju, da bi vam dao mir. Iduće godine će biti jako okrutne i vrlo neugodne za vas, dragi moj učenici, i Moja zadnja Istina o Papi. On, koji je bio zlonamjerno i namjerno urotom protivnika, tretiran kao Ja, Isus Krist, pretučen je i bičevan. Oni će ga sada pokušati ubiti, baš kao što su Mene ubili. Oni će reći da je on kriv za kazneno djelo za koje je potpuno nevin. Ja, tvoj dragi Spasitelj ću vas poštedjeti sve zloće, koja će sada biti uočena nad mnogima koji su došli od Mene, koji slijede moje zapovijedi. Ja ću upućivati svoju Crkvu kao i prije, ali samo posredstvom Moći Duha Svetoga. Ključevi Rimu su pod zapovjedništvom Mog dragog Oca. Ja, Isus Krist, sam spreman spustiti se kroz Moj Drugi dolazak i želim da bude poznato da vi, moji učenici, ćete patiti baš kao moji učenici koji su radili tijekom Mog vremena na zemlji. Vi, moji dragi, ste sa Mnom, zaključani unutar Moga Presvetog Srca Isusova, tako da se možete ujediniti sa Mnom u žalosti. Plačem suzama za mog nevinog, dragog posljednjeg pape na zemlji, Benedikta XVI., ..koji je izabran zbog Mene da vodi Moju Crkvu tijekom posljednjih dana. Pokazat će ogromnu hrabrost, svi oni koji su spremni biti žrtve, koji će nastaviti proglašavati Moje Svete Riječi, onima koji su u zabludi. Vaš ISUS

  • WycliffeLuther 24.02.2013.

    Sotona je jednom pokušao načiniti kompromis s Kristom.Pristupio je Božjem Sinu u pustinji kušanja i,pokazujući mu sva kraljevstva ovoga svijetai njihovu slavu,ponudio da mu sve to dâ ako prizna vrhovnu vlast kneza tame.Krist je ukoriodrskog kušača i primorao ga da se udalji.Ali sotona ima veći uspjeh kad s istim kušnjama pristupa čovjeku.Da bi osigurala svjetovna blaga i počasti,naveo je Crkvu da traži naklonost i podršku zemaljskih velikana.Kad jetako odbacila Krista,naveo ju je da obeća vjernost sotoninu predstavniku,rimskom biskupu. Jedno od glavnih učenja rimokatoličanstva jest da je papa vidljiva glava sveopće Kristove Crkve,da mu je povjerena vrhovna vlast nad biskupima i svećenicima u cijelome svijetu.Štoviše,papi su dane i same titule Božanstva.Nazvan je "Gospodin Bog papa"i proglašen nepogrešivim.On zahtjeva da mu svi odaju počast.Isti zahtjev što ga je sotona postavio u pustinji kušanja,on ponovo iznosi preko rimske crkve i veliki mu je broj ljudi spreman iskazati odanost. Ali oni koji se boje i štuju Boga odbit će ovaj drski zahtjev riječima kojima je Krist odbio ponude podmuklog neprijatelja:"Gospodaru,Bogu svojemu,klanjaj se i njemu jedino služi!"(Lk 4,8)

  • WOMANIZER 17.02.2013.

    baš me zanima tko bu novi papa! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare