To je to što me zanima!

Titov agent 007: Špijun kojeg se bojao čak i Josip Broz Tito

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
NAJDRAŽI ŠPIJUN: Nova knjiga o Ivanu Stevi Krajačiću otkriva šokantne detalje iz života čovjeka koji je čuvao Staljinov pištolj, štitio Broza, ali i Franju Tuđmana
Vidi originalni članak

Stevo Krajačić bio je metalac prije rata, niska rasta, ali britka uma. Vrlo sličan Titu zbog čega su se najvjerojatnije i dobro slagali. Uvijek je bio bahat i grub. Volio je da je njegova zadnja. Iako je o sebi govorio da je kukavica, rijetki su to istinski vjerovali.

Dokopao se ustaških arhiva, bio šef svih ruskih obavještajaca na Balkanu, Titu je vodio privatnu obavještajnu službu. Znao je sve o svima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tita je pratio i na službena putovanja. Svojedobno je s njim bio i kod Hruščova kojeg je iznenadio hrabrošću. Tito mu je tada rekao da se Stevo ni Boga ne boji.

M nogi su ga nazivali duhovnim blizancem Josipa Broza. Namještao mu je ljubavnice, gradio vile, uklanjao neprijatelje...

No, umro je, a nije otkrio ni riječ o Titu, sve tajne odnio je sa sobom u grob.

>>> Sve detalje života Titovog tajnog agenta 007 čitajte u ponedjeljak u 24sata

Uz to, u ponedjeljak donosimo i ove priče:

- DIJETE IZ KUTIJE: Vesnu su ostavili na tuđem kućnom pragu, sada traži majku

- STRAVA NA CESTI: Udario medvjeda, mislili su da je mrtav. Ali nije...

- IZ UDBINE ĆEMO RAVNO U SVEMIR

- TOP 25 AFRODIZIJAKA: Pojačajte seksualnu prirodnim stimulansima

- AUSTRIJI NULA BODOVA: Na Eurosongu pobijedio švedski Let3

Idi na 24sata

Komentari 162

  • muskarac 25.05.2015.

    novinari 24 sata presli ste svarno granicu! i sa titom i tudjanom i ostalim mrtvacima kojima je misto u prošlosti!!! 21st je!! pisite malo članke i tome kako mlade usmjerit na rad i poduzetnistvo!!! pisite malo o tome kako je slavonija zapustena i ostavljena! pisite malo o korumpiranom drustvu !!ovih clanaka mi je puna kapa!pocnite već jednom radit svoj posao kako triba!!

  • Ranc 25.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • do-mo 25.05.2015.

    Svijet ga proglasio jednim od najvecih zlocinaca a ovi likovi mu se klanjaju i pricaju kakvu je sahranu imao...Tko je bio u partiji bilo mu je dobro tko nije emigrirao je trbuhom za kruhom ako ga udba nije sredila

Komentiraj...
Vidi sve komentare