To je to što me zanima!

Saša Broz dirljivim videom je obilježila djedovu smrt: 'Neka druga vremena s druge planete'

Pratitelji su također ostavljali srca u komentarima, a jedna od pratiteljica napisala je za Tita da je njezin "doživotni predsjednik"
Vidi originalni članak

Saša Broz, kazališna redateljica i unuka Josipa Broza Tita, na Instagramu je objavila dirljivi video s njihovim zajedničkim fotografijama kojim se prisjetila na 42. godišnjicu Titove smrti. U opis videa stavila je samo emoji crvenog srca.

PROŠLO JE 42 GODINE 'Ja sam Tita skinuo s aparata. Ali bio je mrtav 10 minuta prije toga. Nije mu bilo spasa'

Pratitelji su također ostavljali srca u komentarima, a jedna od pratiteljica napisala je za Tita da je njezin "doživotni predsjednik".

"Neka druga vremena s druge planete", napisao je drugi pratitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Idi na 24sata

Komentari 56

  • grmalj020 04.05.2022.

    Zahvaljujući njenon djedu ja svoga djeda nikada nisam upoznao.

  • Horvat.t 04.05.2022.

    Saša, imaj obraza pa stavi sliku dječjih pletenica iz Hude jame koje su koljači tvog djeda žive zazidali pa onda stavi srce.... odvratno, samo se djeca komunističkih zločinaca ponose njihovim nedjelima.

  • GaviotoJoto 04.05.2022.

    ... da sam Tito, svi bi bili zaposleni; i kljasti i ševasti, i zdravi i oni koji žele više učiti i raditi. Da sam Tito, svim potrebitim dijelio bih stanarska prava. Da sam Tito, dozvolio bih besplatno spavanje i odmor svima; u šumi, na plaži i u parkovima. Da sam Tito, ne bih proganjao ljude koji politički drukčije misle. Da sam Tito, borio bih se protiv korupcije. Da sam Tito, ukinuo bih Goli otok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare