To je to što me zanima!

Titova unuka uhitili zbog žene i oduzeli mu djedovo oružje

Titov unuk Joška Broz slavio je rođendan s prijateljima, posvađao se s posinkom, a onda mu je pokucala policija. Što se točno dogodilo, Broz je otkrio za 24sata
Vidi originalni članak

Joška Broz u nedjelju je pozvao mali krug prijatelja na proslavu svojeg rođendana. Jutro je dočekao u pritvoru nakon obiteljske svađe. Što se odigralo u njegovoj kući iza zatvorenih vrata otkriva za 24sata.

- Deset godina nisam pomirisao alkohol. Tu večer slavio sam doma rođendan s nekoliko prijatelja. Sve je bilo u redu do dolaska sina moje supruge kojeg ima iz prvog braka. Došao je s ciljem da me isprovocira. Izazivao je svađu i na kraju rekao: ‘Ajde udari me, udari me’ - govori nam smireno Joška kojem je, nedugo nakon te svađe, zakucala policija na vrata.

- Nije bilo tučnjave, a provokaciju je isplanirala moja supruga od koje se rastajem. Tri mjeseca ne razgovaramo jer sam htio prepisati stan na kćer (8). Sve je napravila da ga se domogne, pa me i u zatvor poslala - kaže Joška. 

Policija mu je uzela i Titovo oružje koje čuva kao uspomenu na djeda.

- Još živim u stanu sa ženom jer nemam gdje. Zbog nje sam i auto prodao, a živim od 1130 kuna penzije - kaže Broz.

Bettmann/CORBIS
Idi na 24sata

Komentari 136

  • vidum 12.12.2014.

    Gledam sinoć na lokalnoj televiziji čovjeka kojeg je narkoman, dok je sjedio pred kafićem, udario palicom za bejzbol i pokušao mu otrgnuti lančić s vrata. Ovaj ga je uspio savladati i vratiti mu palicom koju mu je oteo. Nazvao je policiju do čijeg dolaska ga je zadržao. Slučaj nije okvalificiran kao nasilan pokušaj pljačke, nego kao narušavanje reda i mira, za koji su obojica kažnjeni.Napadač sa 600, a napadnuti sa 150 kuna. Međutim, tu priči i nepravdi nije kraj.Napadnuti je prošao neusporedivo gore.Njemu je oduzeta lovačka puška i dozvola za držanje i nošenje iste, koju će, ukoliko se bude primjereno ponašao, moći zatražiti za 4 godine. Za to vrijeme, morat će plaćati sve obveze lovačkom društvu, kako ne bi bio izbačen, a da neće moći loviti. Ostaje mu čekati i skrivati se od ljudi, da ga netko ne bi napao, jer tada više ne bi imao šanse da oružje ikad dobije. Glasnogovornik policije je potvrdio njegovu izjavu.

  • popcorn2 12.12.2014.

    Ovi Brozovi ko Glembajevi.

  • Šarlota 12.12.2014.

    A gdje si ti Joška radio da si stekao i tu mizernu mirovinu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare