To je to što me zanima!

"Titove ideje nikada neće postati povijest dok je nas"

Antifašisti su na zagrebačkom Bundeku poručili kako “nisu u pravu oni koji misle da je balkanska ljubav nepovratna prošlost jer je ona zajednička vizija budućnosti”
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Bundeku okupili su se antifašisti Jugoistočne Europe. Slaveći “Dane balkanske ljubavi” pridružili su im se bivši predsjednik Stjepan Mesić i gradonačelnik Bandić. 

- Antifašizam se izjednačava s komunizmom, a komunizam se proglašava jednakim zlom kao fašizam - kazao je Mesić. Dodao je kako se prešućuje činjenica da su hrvatski partizani imali svoj Glavni štab te da su se borili pod hrvatskom trobojnicom. Mesić je naglasio i kako je neistina da su svi antifašisti bili komunisti.

Čelnik Zagreba Milan Bandić rekao je da antifašizam znači biti slobodan i biti čovjek. Istaknuo je kako se Zagreb ponosi svojim antifašističkim i slobodarskim pokretom.

Antifašisti su poručili da “nisu u pravu oni koji misle da je balkanska ljubav nepovratna prošlost jer je ona zajednička vizija budućnosti”. 

Idi na 24sata

Komentari 317

  • kunigunda 25.08.2013.

    hvala bogu da smo usli u europu sadasnja garnitura vladajucih vec se pocela zvaliti sa srbima pa bi bratstvo i jedinstvo preko noci uveli jebalo vas vase bratstvo i jedinstvo nedaj boze vise nikada vidjeli smo mi tu ljubav srba prema hrvatima u vukovaru a i onaj krvnik hrvatskog naroda mizerija i izdajica dao je pobiti toliko hrvatskog puka vama partizancinama i crvenima je i to bratstvo i jedinstvo samo morate znati badava se vi tjesite da to sto su titove partizancine i krvoloci pobili neistomisljenike opravdava nihov cin ne dragi moji jedno je pobiti ustase u borbi a klati i ubijati goloruki narod jer kad su ih izrucili oni nisu imali oruzje a izruceni su i civili i starci i djeca a svi su poklani i ubijeni to je ratni zlocin i taj ne bi smio zastarjevati i sve bi vas trebalo suditi

  • tuna90 25.08.2013.

    Mila majko dokad ce nas proganjat partizani i ustaše??????? Dokad oni misle zivit,

  • bulog55gmdg 25.08.2013.

    Ma kaj je vama. Dali ste vi državljani RH i dali poznajete i poštujte njen USTAV i kaj piše u njemu??? Treba podržavati gospodina Antu koji je 1945. godine pobjegao iz zemlje sa Hrvatskim zlatom i ostavio svoje bojovnike (a i četnike koji su bili u koloni) na milost i nemilost! Zašto ih i tada nije vodio i bio s njima???

Komentiraj...
Vidi sve komentare