To je to što me zanima!

Tjelovježba za teroriste da budu spremni na džihad!?

Časopis koji podržava terorističku organizaciju Al-Qa'idu objavio je vježbe za ekstremiste koji planiraju džihad u zemljama kao što je Afganistan
Vidi originalni članak

Časopis Jihad Recollections objavio je ilustracije muškaraca u haljinama s maramama na glavi kako izvode razne vježbe, kao što su trbušnjaci. Važno je biti u formi kako bi uvijek bili spremni za "udar na neprijatelja". Slijedi i upozorenje da ne posjećuju teretane koje nisu islamske zbog zapadnjačke glazbe, polugolih žena i opasnosti od pojavljivanja u javnosti. Vjeruje se kako je baza internetskog časopisa na engleskom jeziku, Jihad Recollections, u SAD-u. Otvoreno podržava Al-Qa'idu i objavljuje članke koje je, navodno, potpisao Osama bin Laden. Teroristima se savjetuje da odlaze na duge šetnje kako bi ojačali noge te tako lakše nosili teško oružje i drugu opremu. Za gornji dio tijela preporučuju 150 sklekova na dan ii hodanje na rukama. Napravili su i poseban režim prehrane koji olakšava dane Ramadana.
- Suprotno vjerovanju, ljudima je potrebno samo 32 grama proteina na dan pa ne trošite novac na skupocjene proteinske napitke - piše u tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gatsby 22.04.2009.

    Dečki , ovi nemaju pojma, bacite se na sex drogu i alkohol a Bin Ladena nabijte na Ku*činu bolesnu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare