To je to što me zanima!

Tko će vas grijati iduće zime? Osim ljubavi, to može i čaj

Franck vam omogućuje da glasate za svoju omiljenu kombinaciju okusa i osvojite super nagrade – te odlučite koji će se čaj naći u ponudi iduće zime
Vidi originalni članak

Volite li više klasične kombinacije okusa ili ste avanturistički tip? Možda vam to otkrije upravo vaš omiljeni okus čaja. Mislite li da su kamilica, med i đumbir kombinacija iz snova ili vam pak bolje zvuči svježina mente i spearminta u kombinaciji s poznatom aromom cimeta? Možda volite pekmezaste, slatke arome šipka, hibiskusa i kupine? Ili vam je jednostavno samo bitno da vas dobar čaj dobro i zagrije?

Vrijeme je da odlučite, jer Franck vam daje mogućnost da upravo vi odaberete novi okus čaja koji će se naći u ponudi iduće zime – i pritom osvojite nagrade! Sve što trebate je kliknuti na biram-caj.franck.eu, odabrati kombinaciju okusa koja vam zvuči najprimamljivije te se prijaviti za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Glasovanje i natječaj otvoreni su za stanovnike Hrvatske te Bosne i Hercegovine koji će čaj moći pronaći na policama trgovina te u kafićima do kraja ove godine.

Požurite i odaberite svoj novi, omiljeni čaj na biram-caj.franck.eu. Glasovanje traje do 8. svibnja, a imena sretnih dobitnika Franck poklon paketa bit će objavljena najkasnije 13. svibnja.  

Idi na 24sata