To je to što me zanima!

Tko ima najviše šansi biti novi predsjednik Hrvatske?

Ovi će predsjednički izbori imati prilično veliki broj kandidata pristojne, ali ne goleme političke težine, što znači da bi mogli biti poprilično neizvjesni...
Vidi originalni članak

Već dosta dugo po Hrvatskoj cirkulira lista imena navodnih kandidata za predsjednika države. U SDP-u je krug sužen na dva imena: Ljubu Jurčića i Ivu Josipovića. HDZ bi mogao nominirati Andriju Hebranga, ali to još nije ni približno sigurno. Kandidati nehadezeovske desnice su Josip Jurčević i Miroslav Tuđman. Po medijima se često vrtjelo i ime Nadana Vidoševića, ali on nije potvrdio ta nagađanja. Pogled Milana Bandića, zna se,  ne zaustavlja se na obroncima Medvednice - on vidi dalje od daljine i jasnije od Supermena, pa bi se i on mogao uključiti u utrku. HNS još nije odlučio hoće li nominirati Vesnu Pusić, koja živi za tu nominaciju, ili Radimira Čačića. Ivo Sanader je rekao da se ne kani kandidirati, ali ne bi mu bilo ni prvi ni zadnji put da se, suočen s nekim velikim ulogom, predomisli.
Kako god bilo, ovi će predsjednički izbori imati prilično veliki broj kandidata pristojne, ali ne goleme političke težine, što znači da bi mogli biti vrlo neizvjesni. Tko ima najviše šansi?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dalmosica 07.07.2009.

    Rohatinski ili Jurčić

  • VoyagerOne 06.07.2009.

    S obzirom da smo sve vrijedno ionako prodali, prodajmo i predsjedničku fotelju. U aranžmanu uključeni službeni automobili, avion i ljetovalište na Brijunima.

  • Drenovci 06.07.2009.

    Danilo Turk.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare