To je to što me zanima!

Tko je sve među 239 putnika? Najmlađi ima samo 2 godine

Moheng (2) se s roditeljima Roryjem i Vivijom vraćao u Peking s odmora u Maleziji. Novozelanđanin Paul je ostavio ženi vjenčani prsten i sat.... Kao da je znao
Vidi originalni članak

Najmlađi putnik na letu MH370 ima samo dvije godine. Moheng se s roditeljima Roryjem Wangom i Vivijom Jiao vraćao u Peking s odmora u Maleziji. S njima u avionu bili su i djed i baka. Još četvero putnika u malezijskom avionu ima manje od pet godina. Najstariji ima 76. 

Snimku s fotografijama 239 putnika pogledajte ovdje.

Novozelanđanin Paul Weeks prihvatio je rudarski posao u Mongoliji. Prije odlaska ostavio je suprugi Danici vjenčani prsten i sat. Neutješna supruga opisala ga je kao divnog oca i supruga. Nada se kako će se vratiti. 

- On je moj najbolji prijatelj i srodna duša i jedva čekam da se vrati - rekla je. 

Muktesh Mukherjee i njegova supruga  Xiaomo Bai ostavili su sinove kod bake u Pekingu i otišli na odmor u Vijetnam. 

Ju Kunov profil na društvenim mrežama zatrpan je željama za povratak. Stručnjak za borilačke vještine statirao je u filmovima  'The Grandmaster' i 'The Forbidden Kingdom' u kojem su glumili Jackie Chan i Jet Li.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • astra24 23.03.2014.

    Čovjek išao na posao i ostavio ženi stvari do kojih mu je stalo da mu ne nestanu,a na kraju nestao on.Do sad se nisam bojala letenja,ali moram priznati da mi više nije baš svejedno.

  • alfabetagama 22.03.2014.

    239 tužnih ljudskih sudbina!!!!

  • MichaelMonako 22.03.2014.

    Nešto tu i dalje gadno smrdi. Ne znam koji izvori neprekidno donose poluinformacije i manipuliraju s čitateljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare