To je to što me zanima!

Tko je Fani? U pet godina od hostese do poduzetnice

Kerumova ljubavnica Fani Horvat (24) i prije je navodno ljubovala sa oženjenim muškarcima. Alka Vuica za nju kaže da je pametna i uspješna
Vidi originalni članak

Fani Horvat je nakon srednje škole, prije pet godina, na bazenima u marini “Frapa” kod Rogoznice zaposlio Franjo Pašalić, gdje su organizirane zabavne manifestacije za nautičare. Za samo nekoliko dana promaknuta je u voditeljicu. Među zaposlenicima se ubrzo proširila priča kako ljubuje s Pašalićem. Navodno su prekinuli nakon ljeta jer je za sve doznala njegova supruga, a posebno ju je uzrujalo jer se pričalo da  joj je kupio automobil. Nakon toga spetljala se s Kerumom, s kojim je u “Frapu” prije dvije godine došla na otvorenje ljetne terase. Tom je prilikom bila nazočna, prisjetio se jedan Splićanin: “Dolazio je Kerum, kao i mnogi drugi nautičari, u marinu, a ta djevojka bila je tu s njim na otvorenju. Nisam znao da su bili zajedno u ljubavnoj vezi”.
- Fani je kod mene radila kao hostesa jednu sezonu. Mogu samo reći da je bila dobra i vesela djevojka - ispričao je  Pašalić, ne otkrivši da je imao s njom ikakvu vezu. Jedan od posjetitelja marine tvrdi kako se godinama zna za vezu Keruma i Fani.

ALKA VUICA: FANI JE LIJEPA I PAMETNA
Fani poznajem nekoliko godina. S njom me upoznao moj dobar prijatelj Željko Kerum, znam koliko se vole i želim im puno sreće. Ona je iznimno pametna i uspješna mlada žena s kojom, osim prijateljskog odnosa, imam i jako dobru poslovnu suradnju. Nosila sam revije za nju. Željka Keruma i prije sam iznimno cijenila kao čovjeka i odanog prijatelja, a nakon ove odluke cijenim ga još i više. Postupio je iznimno časno i muški, znam da mu je bilo teško, kaže pjevačica Alka Vuica.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • reines 26.10.2009.

    Fani je predobra poduzetnica...zamislite uspjela je nadmašiti Keruma:)))...svaka čast....s njom je sve ok....ima svoj cilj i baš je pri okončanju velikog posla, samo ne znam kaj je s Kerumom da se zaboravio.....

  • ecolozzi 24.10.2009.

    Fani je ustvari mutirani medvjed.To znači da Kerum voli natezati medvjede.

  • bulka 21.10.2009.

    LAGUNAKM potpuno se slažem sa tvojom tezom.Samo strašno. a i mayhem26 dobar komentar već sam rekla čovjek je iz mercedesa sjeo u peglicu.Ženska je totalna lopata ali ruku na srce pa treba sa Kerumom leći u krevet tako da su se našli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare