To je to što me zanima!

Tko je fatalna Ana: Bogatašica koju sluša Tomislav Karamarko

Donosimo priču o bogatstvu i karijeri Ane Karamarko, popis imovine, njezinu biografiju, svjedočenja njezinih bivših suradnika, prijatelja...
Vidi originalni članak

Kad mu je najviše zagustilo, Ivo Sanader za ministra policije postavio je - Tomislava Karamarka. Upravo je Sanader dao dionice Ine u javnu ponudu i predao Mađarima upravljanje perjanicom naše industrije.

Trenutak njegova oslobođenja od svih optužbi sve je bliže, otkriva Express, a njegovi ljudi opet vode sve ključne operacije u stranci. Ana Karamarko, Jozo Petrović, Martin Pastuović i Ana Kosec jači su od Milijana Brkića, oca HDZ-ovih pobjeda, koji je vješto marginaliziran zbog upitne diplome.

Na rubovima HDZ-a sve poslove vode Sanaderovi prijatelji, pouzdanici i odvjetnici. Najviše pažnje privlači Ana Karamarko. 

U novom Expressu donosimo priču o bogatstvu i karijeri Ane Karamarko, popis imovine, njezinu biografiju, svjedočenja njezinih bivših suradnika, prijatelja i onih koji to nisu.

Siniša Kovačić, v.d. ravnatelja HRTV-a, u novom Expressu otkriva čitateljima je li istina da na HRT-u traži mjesto za kapelicu kako bi pobožni novinari napokon imali gdje komunicirati sa Svevišnjim, a da se pod tim ne misli na Središnjicu.

Objavljujemo i detalje o novoj koaliciji centra u kojoj su HNS, HSS i IDS.

U Expresu pišu neki od najboljih hrvatskih pisaca, Josip Mlakić, Edo Popović, i prvorazredni kolumnisti - Tomislav Klauški, Marko Barišić, Miroslav Lilić, dok Kruno Lokotar, dobri duh hrvatske književnosti, preporučuje birane naslove. Tu je i BestBook, najbolji i najdetaljniji prilog o knjigama u Hrvata, pa i šire.

Novi Express od petka na svim kioscima.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • Kentaćit 14.05.2016.

    Bez obzira na sve, zar nije nemoralno vrijeđati osobu koja nije dio javnog života, nego na njoj istresati svoje frustracije. Sjetite se svojih majki, supruga, kćeri i sestara. Ne branim je jer ne znam zasto bih, ali nije ok. To sto je njen suprug to sto jest, nema veze s njime osim potvrde da je uspješna jer iza svakog uspješnog muskarca stoji uspješna žena. Pustite ženu na miru.

  • lee88 13.05.2016.

    jebeee mi se za Anu

  • karton 13.05.2016.

    Novinar, vas treba tuziti . Sto vam smeta ta zenska ? Zato sto nemate nista 'protiv' nje? Ljubomora? Zato sto je pametnija od vas ? A vase sminkerice; Holy, Marinovicka, Opacicka, Merzelica... ? Nisu joj ni do gleznja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare