To je to što me zanima!

Tko je HDZ-ov humanitarac s čak 215 lažnih računa?

U novom broju Expressa otkrivamo tko je posrnuli dobrotvor Jozo Primorac. a što ga se još tereti i kako je sve ostvarivao veliku dobit čitajte u tjedniku Express
Vidi originalni članak

širokoj akciji hvatanja muljatora otkriveno je obilje mućki, ali one koje je izveo Jozo Primorac, humanitarac i bivši voditelj švicarskog HDZ-a, zaista spadaju - kako detaljno opisuje DORH - među najmaštovitije.

Primorac je, naime, na razne načine, kao predsjednik upravnog vijeća švicarske Zaklade “Hilfe fur Kinder”, uzeo 14 milijuna kuna, a kad su na njegova vrata zakucali istražitelji, on im je kao opravdanje ponudio - 215 fiktivnih računa!

Ovih je dana, gotovo 18 mjeseci nakon uhićenja, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega diglo optužnicu.

Koliko je razgranatu djelatnost imao u regiji, za što ga se još tereti i kako je sve ostvarivao veliku dobit, pročitajte u najnovijem broju Expressa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mindanao 21.08.2015.

    Kako su ovoga pronasli a mafijasku obitelj milanovic nikako da pronađu.....cak ni poslije javnog svjedocenja bivseg ministra i saborskog zastupnika linica.....specjalizirali na udbokomunistickom pravnom fakultetu kako se hvataju samo 'drzavni neprijatelji'......e moj humanitarac tko te tjerao u hadeze a mogao si na miru pokrast i miljardu da si esdepenjara....jos bi ti omogucili predstecajnu nagodbu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare