To je to što me zanima!

Tko je Hrvat koji je u ratu vodio najgori Miloševićev šljam: Za Škabrnju Frenki neće odgovarati

Sin dubrovačkog oficira i majke iz ugledne bjelovarske obitelji bio je jedan od tvoraca Knindži i drugih paravojnih postrojbi koje su činile zvjerske zločine na području tzv. Krajine. Ali za sud, dokazi su tanki
Vidi originalni članak

I ja sam dva puta bio u Haagu zbog njih. Nije moguće za toliko izgubljenih života, za toliko razaranja, a zna se, to je dokazano, da je sve rađeno pod njihovom palicom.Nije Haški sud kriv, krivo je hrvatsko pravosuđe i o tome sam više puta govorio, mi ne znamo braniti svoje interese, izjavio je jučer rezignirano zapovjednik obrane Škabrnje Marko Miljanić za HRT nakon ponovljene haaške presude Miloševićevim obavještajcima Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću. Za svoje zločine u ratu dobili su po 12 godina zatvora, nakon što je prvotna presuda bila oslobađajuća. No osuđeni su samo za krvava nedjela u Bosanskom Šamcu. Zločini na teritoriju tzv. Republike Srpske Krajine, u kojoj su na početku rata ustrojavali i obučavali srpske paravojne snage, nisu im dokazani.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • theshitdisturber 01.07.2021.

    “Hrvat nisi mjestom rođenja, već djelom“. Dokaz su ovakvi kao ovaj, pa Bandić, Kerum, Sanader, Vidošević, Horvatinčić i sl..., sve domoljub do bomoljuba, katolici, poštenjačine, ozorni građani, Rvatine!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare