To je to što me zanima!

Tko prima 16.000 kn u Saboru i šuti kao zaliven? Rastrošni šerif i dvojica koju istražuje USKOK

Za razliku od Marije Selak Raspudić koja je u Saboru govorila 712 puta Vinko Zulim, Vinko Grgić i Stjepan Kovač nisu ni zucnuli, ali su plaću uredno dobili
Vidi originalni članak

Miro Bulj više nije najaktivniji saborski zastupnik. Treći mu je ovo mandat i prvi put u šest godina izgubio je tu titulu. Ne možeš imati i ovce i novce, reklo bi se u narodu, što je i mostovac osjetio na svojoj koži otkako je proljetos postao gradonačelnik Sinja. Utjeha mu može biti što ga je s trona skinula stranačka kolegica Marija Selak Raspudić. Od 19. siječnja do 1. prosinca ona za riječ javila 712 puta, 200 više nego Bulj. Slijedi je predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 19

  • zivkobabic 17.12.2021.

    Svi oni koji primaju plaću a ne govore ništa narod bi trebao kazniti na izborima ali šefovi stavljaju na liste oni koji ne misle svojom glavom.

  • ivan lantran 16.12.2021.

    Ja bi reko da su oni svi u saboru tipa onoga JA SAM TU DA ZARADIM,A NE DA RADIM...jer toga nečela se i ja drzim kad sam na terenima...Odnosno..oni misle boli njih neka stvar za narod,bitno je samo da u svoj dzep trpaju sta stignu.

  • 16.12.2021.

    Govorili ili ne, dolazili na posao ili ne plaća je redovna. Ali ipak je imunitet najvažniji jer im nitko ne može ništa i mogu raditi šta hoće. Croatistan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare