To je to što me zanima!

Tko prizna, pola mu se prašta? Diler na izbornoj listi u BiH: Kod mene je gram bio gram!

Ilijazović je, naime, osuđeni diler, a jedna Facebook stranica tamošnje je birače podsjetila na tu nezanemarivu činjenicu.  'Moj rezime nije ni blizu idealnog. Ne kažem za sebe da sam dobar', napisao je na Facebooku
Vidi originalni članak

Za dva tjedna u BiH se održavaju lokalni izboti, a na listama su ljudi raznih profila, od kojih je zasigurno jedan od najosebujnijih Abdulah Iljazović iz Maoče koji se kandidirao na izborima za skupštinu distrikta Brčko.

UNATOČ MJERAMA DISTANCE Zaboravili na koronu: Nakon mise se uhvatili u kolo i plesali

Ilijazović je, naime, osuđeni diler, a jedna Facebook stranica tamošnje je birače podsjetila na tu nezanemarivu činjenicu.  Prozvani budući političar, odmah je odgovorio na Facebooku: 'Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega'.

Na Facebooku je napisao da sada želi biti bolji i da se to sve dogodilo prije tri godine.

STARI MOST NA NERETVI Značajan most: Znate li gdje je granica Bosne s Hercegovinom?

- Moj rezime nije ni blizu idealnog. Ne kažem za sebe da sam dobar. Ali želim biti dobar i želim pokazati da čovjek može koristiti društvu kada se okruži dobrim ljudima i usmjeri svoju energiju za društvenu dobrobit - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • iv.ma 11.11.2020.

    Njega će sigurno izabrati jer svaki put kad dode na poso ponijeće dovoljno droge za kolege političare i oni se neće više morati natezati sa dilerima.

  • DzeKa 05.11.2020.

    Svaki je lud koji glasa za ovoga drogerasa.. To nam unisti 30%mladih ljudi. Sumnjam da to i dalje radi.

  • John Taraba 04.11.2020.

    .. bice bolji, da mu nece ravna biti u distriktu, i ni u drugim distriktima .. ima ih nekoliko Waschington, Mexico City, Brcko .. a treba im u vladi jedan takav obavezno ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare