To je to što me zanima!

To bi bilo to od osvježenja: Od danas se opet vraćaju vrućine

U ponedjeljak u većini krajeva također pretežno sunčano i vruće. U utorak i srijedu promjenljivo uz kišu, pljuskove i grmljavinu, najprije u zapadnim predjelima, u srijedu na istoku i jugu
Vidi originalni članak

Na Jadranu će biti pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, a uz jači razvoj oblaka mala je vjerojatnost za poneki pljusak, ujutro na zapadu Slavonije, a zatim uglavnom u gorskim krajevima te unutrašnjosti Dalmacije, izvijestio je u nedjelju ujutro Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Vjetar će biti većinom slab. Na Jadranu ujutro umjerena, podno Velebita i jaka bura bit će u slabljenju i okretanju na sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će od 27 do 31, a na obali i otocima od 32 do 36 stupnjeva.

U unutrašnjost Hrvatske će se zadržati povoljne biometeorološke prilike za većinu ljudi. Na Jadranu će prevladavati razmjerno nepovoljno, osobito za kronične bolesnike i stariju populaciju koje će najviše smetati visoke noćne temperature zraka koje ometaju spavanje i odmor. Stoga se osobito njima preporuča izbjegavanje većih napora i učestalije odmaranje danju.

U ponedjeljak u većini krajeva također pretežno sunčano i vruće. U utorak i srijedu promjenljivo uz kišu, pljuskove i grmljavinu, najprije u zapadnim predjelima, u srijedu na istoku i jugu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 12.08.2018.

    ove 2 su sexy na slici,, zadnjih 15 dana na jugu je non stop 35 nema osvježenja

  • GazijaBosne 12.08.2018.

    Opet guzice

  • GOGA SPLIT 12.08.2018.

    Ajdete vi i vase prognoze : nije ovo nista strasno onako kako vi plasite ljude, proslo ljeto bilo je daleko vrucje od ovoga . Nadite neke relativno normalnije teme , nesto interesantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare