To je to što me zanima!

To je dadilja? Dvoje male djece ostavila u autu, a ona u solariju

Djevojka je izjavila kako je djecu ostavila s njihovom majkom, no pokazalo se da je lagala jer je majka djece cijelog dana bila na poslu. Laž je kasnije i priznala
Vidi originalni članak

Dadilja Kristin Marie Jones (23) našla se na sudu nakon što je u automobilu na vrućini ostavila dvoje male djece i otrčala u solarij, piše NY Daily News. Djevojka iz Portlanda je optužena da je djevojčicu od dva mjeseca i 3-godišnjeg dječaka ostavila na suncu u zatvorenom automobilu. 

Tog 15. svibnja na parkiralište je naišao policajac. Našao je preznojenu djecu kako vrište i plaču u vrućem automobilu u kojemu se temperatura popela do 32 stupnja Celzija. 

Kristin je navodno upravo izlazila iz salona kada je policajac iz automobila izvlačio dječaka. Ona je iz vozila izvadila djevojčicu te su svi ušli u solarij. Policajac je izjavio kako je kroz pancirku osjetio koliko je dječak vruć te da je bio sav preznojen. 

Djevojka je na sudu izjavila kako je djecu ostavila s njihovom majkom, no pokazalo se da je lagala jer je majka djece cijelog dana bila na poslu. Laž je kasnije i priznala te rekla da je bila 'prestrašena'. 

Izjasnila se da nije kriva za četiri točke optužnice: zlostavljanje, bezobzirno ugrožavanje drugoga, zanemarivanje i vožnju pod suspenzijom. Pred sudom bi se ponovno trebala pojaviti 15. kolovoza. 


Idi na 24sata

Komentari 45

  • tata_mata 13.07.2014.

    Vidim, finu bojicu je dobila. Nadam se da će joj to pomoći u zatvoru.

  • Stalker 0 07.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cvita1 07.07.2014.

    čim su djeca u pitanju nisam objektivna nimalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare