To je to što me zanima!

"To što rade kolege iz SDP-a je snizilo rejting stranke..."

Nisam htio sudjelovati u valjanju u blatu. Kolege koji su svaki dan u medijima, koji su punili naslovnice, su pogriješili., kaže Ostojić koji je jedan od glavnih suradnika Bernardića
Vidi originalni članak

Potpredsjednik stranke Rajko Ostojić kazao je u intervjuu za N1 televiziju da nije htio sudjelovati s kolegama u SDP-u u rušenju Davora Bernardića.

- Nisam htio sudjelovati u valjanju u blatu. Kolege koji su svaki dan u medijima, koji su punili naslovnice, su pogriješili. Ovo me podsjećalo na ‘91. kada je bombardiran Sljeme, kada je bombardiran HRT jer kad se bombardiraju mediji istina prva strada. To što su napravili kolege je snizilo rejting SDP-a - kazao je Ostojić. Dodao je da je Bernardić sam kriv što mu je pao rejting, a da u stranci ima četiri struje.

- Da bi se svi pomirili, rješenje je da se okrenemo politikama i programima - zaključio je Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Cipelcug 24.09.2018.

    Bravo za gospodina Ostojića. Bernardića su sami izabrali. Ako su stvarno htjeli dokazati da imenovani nije dorastao dužnosti koju obnaša u tom slučaju se bez velike pompe u javnosti predlažu konstruktivne ideje za rješavanje problema građana, poboljšavanja djelovanja stranke itd. dakle sve progresivni, realni i u stvarnosti primjenljivi prijedlozi. U tom slučaju i sam političar mora znati ocijeniti i procijeniti svoje daljnje djelovanje. Takvo ponašanje unutar stranke će isprofilirati člana koji će preuzeti daljnje vodstvo stranke. Predsjednik stranke ne može postati i biti lider bez podrške svojih suradnika. Naravno liderstvu su potrebne operacionalizirane ideje i prijedlozi koji su pridonijeli boljitku ili će pridonijeti građana. Svađe putem medija, podbadanja, prigovaranja, spočitavanja i ine radnje dovode do urušavanja stranke i odbijanja članova i glasača.

  • croboy031 24.09.2018.

    Stazic,Grbin,Ostojic,Jovanovic,Obersnel,Mrsic.. kakav crni rejting vi spominjete?

  • škver 24.09.2018.

    Svi mi se političari gade . Stop! Nima više. Stop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare