To je to što me zanima!

Todorić: Kriza je ozbiljna, ali je se ne trebamo bojati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasnik koncerna Ahrokor Todorić nije htio otkriti hoće li smanjiti plaće menadžerima, ali je rekao da će radnici, kao i svake godine, dobiti božićnicu
Vidi originalni članak

Kriza je ozbiljna, ali se je ne trebamo bojati dok investiramo pametno. Jako je bitno očuvati domaću proizvodnju i kupovati domaću hranu, rekao je u srijedu Ivica Todorić, vlasnik koncerna Agrokor, na otvaranju farme prasadi nedaleko od Vinkovaca.
- U dućanima prodajemo ono što se u Hrvatskoj proizvodi, ali moramo prodavati i ono što nudi konkurencija.  Ako kupujemo samo naše proizvode, proizvodnja će rasti i nećemo morati uvoziti. To je bit slogana 'Kupujmo hrvatsko’ - pojasnio je.
- Menadžeri, poslodavci i poduzetnici krizom najviše gube. Zabrinuti su jer imaju sve manje zaposlenika, jer su pred ponorom bankrota - rekao je. Nije htio odati hoće li smanjiti plaće menadžerima, ali je rekao da će radnici, kao i svake godine, dobiti božićnicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lexus 04.12.2008.

    Koji je to veliki znalac i ekonomist.Dobro je njemu bilo bi muz bolje da svpoje carstvo tj novce donira socijalnim slucajevima.

  • 25sat 04.12.2008.

    možete li ga zamisliti da sa penzićima prevrće po kontejnerima, jer nema šta jesti ?

  • rotor 04.12.2008.

    za tebe Todoriću nikad neće niti biti krize...niti za one političare koje plačaš....

Komentiraj...
Vidi sve komentare