To je to što me zanima!

Todorić: Podržavam istražno povjerenstvo u vezi Agrokora

U prvom tekstu napao je Vladu zbog, kako kaže, nezakonitog i neustavnog preuzimanja kontrole nad Agrokorom, za stvaranje negativne medijske slike o Agrokoru u javnosti...
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što je svojim prvim tekstom na blogu otvoreno napao Vladu zbog nacionalizacije Agrokora, Ivica Todorić već je objavio novi tekst.

U njemu zasad stoji tek kako podržava osnivanje saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor. U nastavku piše:

'Uskoro opširnije...'

Todorić je, inače, na svom novootvorenom blogu objavio fotografiju na kojoj je okružen ljudima kao da javnosti želi poručiti da je on "čovjek iz naroda".

U prvom tekstu napao je Vladu zbog, kako kaže, nezakonitog i neustavnog preuzimanja kontrole nad Agrokorom, za stvaranje negativne medijske slike o Agrokoru u javnosti, ali i za pritiske, prijetnje i ucjene zbog kojih je potpisao aktivaciju Lex Agrokora.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Meggie_1 24.09.2017.

    A što će reći nego da podržava,povjerenstvo bi se ionako oformilo bez obzira na njegovo mišljenje o tome! Sad proziva vladu a kad su mu dozvoljavali da megalomanski pokupuje sve što mu je palo na pamet i da si prisvoji Smokvicu,onda su bili ok.Koji go*nar i monopolist,nadam se da će platiti za svoje muljaže!Sva sreća da nije uspio ugrabiti i Dukat,još je i prosvjedovao što je prodan Francuzima! A pogledaj mu poslovnih rezultata,tj. gubitaka. Uzimaj ogromne kredite da bi mogao kupovati što više i na vlasničku listu dodati još pokoju firmu,bez pravog poslovnog plana i vizije za te i već postojeće firme,pa vidi gdje si sad.Nula od poduzetnika i nula od čovjeka,al eto,imao je na svojoj strani "prave" ljude.

  • centarfor 23.09.2017.

    Naravno da podržavaš istražno povjerenstvo na ćelu sa stručnjakom za pravo i strojarstvo Sinčićem. Oni te ne mogu zatvoriti za razliku od DORHa.

  • user_467854 23.09.2017.

    ko njega šta pita zbog njega i takvi iselila cijela slavonija, čekaj samo dok se to počme vidit i osječat, bagru u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare