To je to što me zanima!

Todorić prvi put od otvaranja svog bloga nije ništa objavio

Njegove optužbe zbog upravljanja koncernom i dalje odjekuju političkom pozornicom. Šef SDP-a kaže - ako se pokaže da su optužbe istinite - premijer i Vlada moraju otići
Vidi originalni članak

Prvi put otkad je počeo pisati blog, Ivica Todorić u subotu nije ništa objavio. Ipak, njegove optužbe zbog upravljanja koncernom i dalje odjekuju političkom pozornicom.

Šef SDP-a oštro je prozvao premijera, Vladu, ali i HDZ. Kaže - ako se pokaže da su optužbe istinite - premijer i Vlada moraju otići. Još nema ni dogovora oko Istražnog povjerenstva za Agrokor. Nema tajni u sastancima s Ivicom Todorićem, poručuje premijer, ali sadržaj tih sastanka ne otkriva.

"Mi smo u tom procesu vodili niz razgovora, niz kontakata, ono što je izuzetno važno da smo reagirali doslovno u posljednji trenutak", kaže Andrej Plenković.

Na pitanje Nove TV o mogućim pravnim posljedicama za državu, ako odgođeno revizijsko izvješće bude nepovoljno - premijer odgovara: "Ne vidim čemu takva dramatičnost sada, koliko sam ja informiran, revizorska kuća koja radi proces revizije i Agrokora i svih kompanija u njenom sustavu očito treba još jedno vrijeme kako bi taj obiman i zahtjevan posao dovršila", kaže premijer.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • vox populi 02.10.2017.

    Megalomanija je bolest a najgore je kad padneš s konja na magarca a on je sa lipicanca na mazgu a uskoro če mu i mazga biti neostvaren san.

  • bug833 01.10.2017.

    Di su pare ?

  • jozabroz 01.10.2017.

    ne pise blog jer je valjda procitao sta sam mu napisao,, a ove stvari,,"ako se pokaze istina,vlada mora otici" stavite u treci red,,u prvi red ce doci laziranje papirologije oko poslovanja i sl u drugi red enormno bogatststvo enormni dugovi no jos uvjek prepun ko brod,,no ne na hr racunima,,isad bi trebala bit kriva vlada,zapravo svi,ali ovaj ne,,jer..on je bloger i "otvoren prema narodu")))) remetinec ceka na njega i njegove kojekakve "managere"))

Komentiraj...
Vidi sve komentare