To je to što me zanima!

Todorić u pritvoru još tjedan dana: Jamčevina milijun eura?

Todorićeva jamčevina od milijun eura bi mogla biti odobrena, a on će jamčiti nekretninom, odnosno Kulmerovim dvorima, što znači da bi Remetinec mogao napustiti već idući tjedan
Vidi originalni članak

Kako neslužbeno doznaje N1, Ivici Todoriću produljit će se pritvor, a jamčevina će iznositi milijun eura. Pritvor će biti produžen na osnovu opasnosti od bijega. 

Todorićeva jamčevina od milijun eura bi mogla biti odobrena, a on će jamčiti nekretninom, odnosno Kulmerovim dvorima, što znači da bi Remetinec mogao napustiti već idući tjedan. 

SUDAC TURUDIĆ: 'Ako dođe do suđenja Todoriću, nećemo imati drugih rasprava'

Podsjetimo, u srijedu je Izvanraspravno vijeće odlučivalo o dvije žalbe o određivanju istražnog zatvora Todoriću koje su na sud stigle u ponedjeljak, i trećoj, koju je Todorićeva obrana uložila na odluku od prije godinu dana. 

Kako doznaje N1 televizija, tročlano izvanraspravno vijeće održalo je svoju sjednicu i donijelo odluku o žalbama koja će biti objavljenja u četvrtak. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ilmare 16.11.2018.

    Eto ! I vuk sit ,i ovce na broju....

  • manijak na dopustu 15.11.2018.

    U cijeloj ovoj sprdačini , na gubitku su samo porezni obveznici RH, i to onaj dio koji plaća poreze. Ne znam čemu ova cijela farsa, svi znamo početak, zaplet i kraj. Bolje da pišete ono očemu vam ide najbolje, Severina, Brena, Farma i ostale nakaradne teme koje zanimaju SSZ.

  • KrunoMiB 15.11.2018.

    jel to baš sve nebulozane tekstove objavljujete bez ozira tko ih je napisao i o čemu oni govore? nije li obveza provjerit činjenice koje objavljujete? čovjeka se tereti za zamračenje miljardi kuna a on bi jamčio sa milijun kuna i 3 četvrtine kulmerovi dvora koji bi mu u postupku ionako trebalo biti oduzeto bez obzira što ih je razdjelio djeci, jer ih je protupravno stekao..baš me zanima koji sudac je toliko častan da prihvati tu jamčevinu (pa čak i u ljepoj našoj poštenoj)

Komentiraj...
Vidi sve komentare