To je to što me zanima!

'Tomašević je naišao i počeo skupljati ostatke razbijenih jaja. Prolaznici su ga gledali u čudu'

Čitateljica nam je poslala fotografije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića koji je na Ilici skupljao ostatke jaja koja su nekome ispala. S njim je bila i žena koja mu je pomogla
Vidi originalni članak

Jaja su bila na podu još od ranije, sjedili smo na balkonu i vidjeli Tomislava Tomaševića. Začudilo nas je kad je počeo skupljati ostatke. S njim je bila i žena koja je čučnula i pomogla mu pokupiti jaja, rekla nam je čitateljica.

Kaže da je fotografije snimila u petak popodne na Ilici.

Tomašević je, tvrdi, došao iz smjera Trga. Vidio je kutiju s razbijenim jajima, stao i počeo čistiti.

- Prolaznici su gledali kako gradonačelnik čuči i miče jaja s cesta. Doslovno su sve pokupili i otišli. Je li sve namješteno? Možda, ali možda je jednostavno čovjek nešto vidio i odlučio to počistiti - dodala je.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Nodi4444 23.04.2022.

    Glumi kretena

  • kakšto 23.04.2022.

    komentatori, vidite kulturnog i skromog gradonačelnika, a toliko ste navikli na kriminalce i primitivce u politici posvuda, da sad ne vjerujete da je ovo moguće. Ne budite toliko zatvoreni i ograničeni. Progledajte- napokon netko tko ne krade je gradonačelnik. Sad ćete vi minuse, ali ok.

  • VANZEMULJAC 22.04.2022.

    Zakaj se gospodin gradonačelnik nije spustio i pročistio smeće ispod Domovinskog mosta prije par dana kad se šepurio na njemu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare