To je to što me zanima!

Tomašević kod Plenkovića na sastanku o obnovi i projektima za koje treba Fond za oporavak

Premijer i Tomašević razgovaraju o financijama grada i proračunskim prioritetima, provedbi EU projekata, obnovi nakon potresa te korištenju sredstava iz Fonda solidarnosti i NPOO-a
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević sa svojim zamjenicima u petak se sastao u Vladi s premijerom Plenkovićem i ministrima te su razgovarali o nizu tema za Zagreb, nakon što je ovaj tjedan Tomašević predstavio i svoj prvi proračun Grada.

Iz Vlade su kratko izvijestili o sastanku na Twitteru premijera Plenkovića, gdje se navodi da razgovaraju o financijama grada i proračunskim prioritetima, provedbi EU projekata, obnovi nakon potresa te korištenju sredstava iz Fonda solidarnosti i Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Dodali su i kako podupiru funkcioniranje Zagreba i razvojne projekte.

Podsjetimo, Tomašević je najavio 1,2 milijarde kuna veći proračun za sljedeću godinu, a dio financija planiraju prikupiti prodajom imovine državi, što je vjerojatno jedna od tema sastanka. Isto tako, govoreći o proračunu, rekao je da iz NPOO-a planiraju financirati nove tramvaje, ali i gradnju vrtića.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • x00x 19.11.2021.

    a vidi sad kak za slikicu maske nose a jucer krs i lom hahaha

  • čovik-s-juga 19.11.2021.

    Došao prosit pare.

  • 19.11.2021.

    Oooo pronašla se dva 3,14 čića

Komentiraj...
Vidi sve komentare