To je to što me zanima!

Tomašević odabrao Pripuza: Grad Pripuzu i grupi daje posao oko otpada od 42 milijuna kuna

CE-ZA-R, Eko-Flor Plus i Reoma Grupa ponudile su svoje usluge za 33,6 milijuna kuna bez PDV-a odnosno s PDV-om oko 42 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Nakon mjeseci izbjegavanja komunikacije i poslovanja vezanih za tvrtke Petra Pripuza i zbrinjavanje otpada, Grad je danas 18. listopada odabrao zajednicu ponuditelja za preuzimanje i daljnju obradu neopasnog otpada odnosno biootpada koju čine CE-ZA-R d.o.o., Eko-Flor Plus d.o.o. i Reoma Grupa.

ODVOZ BIOOTPADA Petar Pripuz opet diktira igru: Kralj otpada došao Tomaševiću s ponudom koja se ne odbija...

Kao što smo prvi pisali prije mjesec dana, da je pitanje kako će ovoga puta gradonačelnik Tomislav Tomašević izbjeći Pripuza jer je njegova tvrtka sa spomenute dvije dala najpovoljniju ponudu za zbrinjavanje bio otpada, pokazalo se da ni Tomašević više nema inovativnih rješenja. Ponude su na natječaju egzaktne.

Podsjetimo, CE-ZA-R, Eko-Flor Plus i Reoma Grupa ponudile su svoje usluge za 33,6 milijuna kuna bez PDV-a odnosno s PDV-om oko 42 milijuna kuna.

OTKRIVAMO DETALJE Rat za Holding: Tomašević se s bivšom upravom sukobio i oko davanja posla Pripuzu i CIOS-u

Druga grupacija tvrtki je bila Saubermacher- EKP, Saubermacher Slovenija i Bio Direkt koje su predale ponudu od 36,3 milijuna kuna odnosno 45,4 milijuna kuna s PDV-om.

Idi na 24sata

Komentari 318

  • Zagy91 18.10.2021.

    Uf ovo je bolno za gledati…cirkus od ekipe a nadao sam se da su se dobro pripremili a kad ono blam….jurican odmah može početi raditi film o njima ne radi pljačke nego nesposobnosti…senf je možda nadimak dobio upravo po gorčini koju ostavlja kad ga na kraju upoznas kroz njegova djela…..tužno zapravo za sve nas koji smo se nadali da će se grad početi mjenjati…na bolje….

  • 18.10.2021.

    Pripuza su stvorili svi oni koji su godinama davali glas Bandiću. A sada su se ti isti našli sprdat s Tomaševićem (ili Senfom, kako ga pogrdno nazivaju nesvjesni svoje vlastite gluposti).

  • 18.10.2021.

    Crkva na savici je bozji odgovor TT

Komentiraj...
Vidi sve komentare