To je to što me zanima!

Tomašić je na špici s Kitarović popila kavu te joj dala podršku

Danas smo razmijenile mišljenja o mnogim pitanjima o stanju u zemlji i obje smo zabrinute zbog stanja u kojem se nalazi Hrvatska, rekla je Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Zagrebačkom špicom danas su prošetale Ruža Tomašić, donedavna predsjednica HSP-a dr. Ante Starčevića Ruža Tomašić te Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države. Nakon što su popile kavu Tomašić je rekla novinarima da je Hrvatska spremna za prvu ženu predsjednicu i da će to biti upravo Grabar Kitarović. 

- Ona je čvrsta i postojana žena, te zna što govori i radi, rekla je Tomašić, a Grabar Kitarović objasnila je da Ružina potpora nikada ni nije bila u pitanju. 

- Ruža je bila jedna od prvih koji su mi još prije nekoliko godina sugerirali da se politički angažiram. Danas smo razmijenile mišljenja o mnogim pitanjima o stanju u zemlji i obje dijelimo zabrinutost zbog stanja u kojem se nalazi Hrvatska, posebice zbog teške gospodarske i socijalne krize, rekla je Grabar Kitarović, prenosi HRT

Hoće li Tomašić još jednom prošetati špicom, ovaj put u društvu Tomislava Karamarka, još nije poznato, no Tomašić je prije nekoliko dana, osim sastanka s Grabar Kitarović, za vikend najavila i sastanak s predsjednikom HDZ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 362

  • 11.11.2014.

    Novosti sa zagrebačke šprice!

  • 11.11.2014.

    Našle se dvije baklave hrvatske politike

  • vferari 10.11.2014.

    Valjda bi joj to trebalo popraviti rejting.Nisam imao namjeru glasat za Kolindu ali nakon ovog druženja to samo potvrđuje i opravdava moje opredjeljenje.Ruža dospjela u parlamet evrope i koji će joj klinac stranka.Kolinda kandidat za predsjednicu pa što ako zna da nema šanse Brisel ju čeka.Ovo je sprdanje sa glasačima podcjenjvanje njhovog mentalnog sklopa pa ko može dati glas kandidtkinj koju podržava euroskeptik znači da jednako razmišljaju,dali gospođa Kolinda uopće zna što radi.dali zna da joj Karamarko na ovaj način podmeće kako nebi nakon što izgubi izbore ugrozila negovu stolicu stvarno neki ljudi zalutaju u politiku ali srećom ostanu živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare