To je to što me zanima!

Tomašić: Nekada ti je sudila partija, danas to rade novinari

Bila sam na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam morala objasniti moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu, kaže Ruža Tomašić
Vidi originalni članak

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i zastupnica u Europskom parlamentu, Ruža Tomašić objavila je na Facebook profilu stranke kako je u petak bila na informativnom razgovoru u policiji zbog navodnog govora mržnje. Istaknula je kako je sada policija informirana više od novinara koji su, kako kaže, prenijeli njezinu izjavu van konteksta. 

- Nekada ti je sudila partija, a danas to rade novinari, također bez mogućnosti obrane - napisala je Tomašić na Facebooku.

Podsjetimo, Tomašić je početkom svibnja srpskom ministru rada Aleksandru Vulinu koji je Hrvatskoj poručio da Srbiji ne dijeli lekcije, odgovorila da pogleda u vlastito dvorište i procesuira ratne zločine. "Neka oni mole Boga da mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju", rekla je tada Tomašić.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • liliana 01.06.2015.

    Užas,nemam riječi,mi se moramo opravdavati tamo nekom ministru čija zemlja je učinila agresiju na Hrvatsku.Nemam riječi,katasrofa.

  • jorgovanjorgovan 31.05.2015.

    Ona zna kako partija sudi prica nebuloze, jedna od rijetki koja je promijenila vise stranaka nego covjek putovnica u zivotu

  • komentator zgb 31.05.2015.

    Od svojih 57 godina života .. koliko si ih provela u Hrvatskoj ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare