To je to što me zanima!

Tomasović traži ostavku Srba, povlačenje A. Đapića i izbore

"Zbog egoizma, nesloge, sebičnosti, gluposti i međusobnog nerazumijevanja svih pravaških čelnika, i mene samoga, hrvatskom smo narodu oduzeli 10 zastupnika"
Vidi originalni članak

Ponukan katastrofalnim rezultatima na izborima Hrvoje Tomasović, predsjednik splitskog HSP-a traži ostavku predsjednika stranke Danijela Srba, povlačenje iz aktivne politike počasnog predsjednika Ante Đapića i nove stranačke izbore za koje je već najavio svoju kandidaturu.

"Moram se u svoje ime kao i u ime onih koji misle poput mene ispričati hrvatskom narodu i svim pravaškim biračima zbog egoizma, nesloge, sebičnosti, gluposti i međusobnog nerazumijevanja svih pravaških čelnika, kao i mene samoga, što smo hrvatskome narodu oduzeli 10 saborskih zastupnika u najvažnijem trenutku naše domovine kada bi trebali ući nanovo u državne asocijacije i za to nemamo niti isprike niti obrazloženja!" napisao je u otvorenom pismu Tomasović. Istaknuo je kako su tri pravaške stranke imale potporu 140.000 birača i dobile samo jednoga zastupnika.

"Tražim da cjelokupno predsjedništvo HSP-a da mandate na raspolaganje jednako kao i svi predsjednici županijskih vijeća, predsjednici podružnica, te svi stranački dužnosnici odmah!

Tražim da se počasni predsjednik bezuvjetno odmah povuče iz aktivne politike, te da se u najbržem vremenu sazove sabor stranke na kojem će se provesti potpuno demokratski izbori!“ zahtjeva Tomasovioć koji je ovim putem najavio svoju kandidaturu za predsjednika HSP-a. Pozvao je sve  pravaše i stranačke dužnosnike, konkretno Mirka Dusparu, da i oni iznesu svoju kandidaturu „jer ako još imamo imalo morala i časnosti to je najmanje što u ovome trenutku možemo učiniti za stranku!"

Idi na 24sata

Komentari 19

  • crna55bitch 08.12.2011.

    Pravaških 145 000 glasova govori da je ultradesnica itekako živa u HR,ali treba suzbiti ego-manijake unutar stranki i provesti ujedinjenje-jedno ime-jedan cilj!Uz HDSSB iduće izbore pravaši imaju šansu zacrniti političku kartu HR.Cijela Staroeuropa skreće udesno,ne bez razloga!

  • TNT2 07.12.2011.

    vaš fijasko je bio kada ste doveli natrag u stranku onoga debelog gicana i zato ste pali na dno dna pitajte ljude šta misle o tome i zato vam nisu mnogi dali glas radi njega!!!

  • rođo rođin1 07.12.2011.

    samo se vi razvodnite na još koju pravašku stranku,pa ćete vjerovatno opet polučit jako dobre rezultate.samo se vi držite đapića i još nekih pjedinaca........

Komentiraj...
Vidi sve komentare