To je to što me zanima!

Tomislav Horvatinčić: Oprostio sam svima, uvidjet će korist

Hoto grupa izvjestila je da H&M sigurno dolazi u Hrvatsku, a centar se otvara na proljeće 2011. skupa sa 1.000 radnih mjesta i stalno otvorenom šetnicom
Vidi originalni članak

Preostaje nam još 180 dana i noći da završimo cijeli projekt. Početkom proljeća je otvaranje i najnevjerniji Tome tada će se složiti da će ovo fantastično funkcionirati. Više nećemo imati u centru grada štakornjak nego pravu stvar, rekao je Tomislav Horvatinčić na konferenciji za novinare Hoto grupe u četvrtak u njihovim prostorijama na Cvjetnom trgu. Pokazao je do kuda su radovi došli, odnosno da je završena armirano-betonska konstrukcija. Do Božića će završiti fasade i instalacije te u Varšavskoj zasaditi drveće, a 1.000 radnih mjesta otvorit će se kad centar bude gotov. Cijene stanova kreću se od 5 do 8,5 tisuća eura po kvadratu, dok je veličina stanova između 65 i 230 kvadrata. Više od 90 posto poslovnih prostora već je iznajmljeno, a potvrđeno je da H&M sigurno otvara svoj dućan u centru. Šetnica u centru imat će 2.500 kvadrata, a građani će ju moći koristiti 24 sata na dan. Cijeli projekt košta 108 milijuna eura, sve su dozvole pravomoćne tako da je apsolutno besprijekorna legalnost, rekao je pravnik Hoto grupe i dodao da bi volio da svi projekti budu ovako kontrolirani.

- Smirili smo more koje je bilo uzburkano. Svima je oprošteno, evo ja im opraštam, a kad sve bude završeno, zajedno ćemo popiti kavu i onda će vidjeti koliko koristi imaju od ovog projekta - osvrnuo se Horvatinčić na prosvjede u Varšavskoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare